Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiziak150

Przepotworny BÓL krzyża w 37 tygodniu! wręcz nie mogę chodzić! to normalne???

Polecane posty

Gość Aga 29
Jak wyniki masz ok to nie ma sie co martwic na zapas a te oczy podkrążone to zjawisko niedospanej nocy własciwie wydaje nam sie ze spimy ale to nie sen to czuwanie latanie do wc i przewracanie z boku na bok :))) NIe zamarwiaj sie na zapas nerkami jak masz dobre wyniki ja teraz to mam traume z powodu porodu tak sie boje ze .... no ale kobiety rodza od stuleci i nam zleci hehe :)

Gość fiziak150
No może jest ok, ale nie zaszkodzi sprawdzić;) Ja tam jestem zdania, że lepiej dmuchać na zimne;) A porodu oczywiście boję się jak diabli, ale przyznam, że już po prostu nie mam sił ani fizycznie ani psychicznie i mam nadzieję, że jednak urodzę w przyszłym tygodniu, bo samej ze sobą trudno mi wytrzymać, a co dopiero mojemu otoczeniu:D A Ty masz jeszcze trochę czasu jeśli termin na za 3 tygodnie;)

Gość Aga 29
A ja od piątku umieram na ból zębów masakra jutro lece do dentysty bo nie dam rady zapomniałam o porodzie o bólach krzyza tak mi ten mały biały dał popalic cholera bol zebów i poród chyba lepszego scenariusza nie mogłam sobie wymarzyć :( POzdrwiam was dziołchy :)

Gość Aga 29
NO ból zęba przeszedł wiec narazie nie ide do dentysty heh he (NORMA) Ale za to znów sie dziś kręgosłup odezwał masakra ale idę dziś do swojej Pani gin i zobaczymy co powie :D Brzuch już na kolanach trzymam wiec do porodu tuz tuz ale sie boje.................

aga mnie tez tak krzyz boli i w 1 ciazy bolal. takie uroki koncówki ciązy :D ja sie nie moge na 2 bok przekrecic bo piszcze z bólu... w dzien jeszcze jest ok za to pod wieczór koszmarrr to juz sam koniec i stad to wszystko :) ale jak najabrdziej trzeba to zglosic lekarzowi :) pozdrawiam

Gość Aga 29
The Amant co ty mozesz o tym wiedziec gdyby twoja mama tak myslała to pewnie Ciebie by tez nie było !!

Gość Malwina1986
cześć. jestem w 37 tygodniu ciąży i od kilku dni boli mnie krzyż. jak siedze to jest wszystko ok ale nie daj Boze musze gdzieś isć to masakra. a co najciekwsze to tylko boli mnie po prawej stronie a nie na całej dlugosci peców. dwa tygodnie predzej (35 tydzień) miałam bole brzucha jak pzed okresem i zauważyłam plamienie , które naszczeście bylo bardzo delikatne i ustapilo. lekarz dał mi "Magne B6" i stwierdzil ze to moze by od nadmiernego chodzenia. zauważylam także że moje piersi stały sie bardziej obolale niz podczas calej ciaży?? czy to moze być oznaka ze zaczne niedlugo rodzic??

Gość maaaagdaa
i co mi da zgłoszenie lekarzowi?? przecież mnie nie zabije:( umieram z bólu.....m nic nie pomoże