Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronaaaa

tabletki antyy a zylaki

Polecane posty

Gość biedronaaaa

bralam tabletki przez 9 miesiecy wszystko bylo ok, zrobilam przerwe 9 miesieczna, przez ten czas zaczely sie problemy nieregularne bolesne miesiaczki bole podczas stosunku ogolnie gorsze samopoczucie oraz pojawily sie zylaki :/ zrobilam badania mam torbiele na jajniku lekarz zalecil tabletki anty pomyslalam ze w sumie mi na reke bo na ciaze jestem jeszcze za glupia, przeczytalam jednak ze z zylakami to niebezpieczne, czy powinnam kontynuowac przyjmowanie anty zeby pozbyc sie torbieli czy zrezygnowac, nawet jesli wszystkie wyniki badan krwi beda ok???

Gość biedronaaaa
a moze jednak ktos ma cos do powiedzenia :/

niby nie można, ale ja brałam tabletki anty 7 lat mimo, że mam żylaki

Gość Paulusiunia
Jeśli nie boisz się zakrzepicy i zatorowości płucnej to stosuj sobie dalej te tabletki to że masz już żylaki nawiązuję do tego by się zastanowić...

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
tabsy nie sa zadna czarna magia :D mozesz smialo lykac, tylko lekarz przepisujacy musi wiedziec o zylakach - inne tabsy sie przepisuje roznym osobom. Cechy fizyczne i sklonnosci genetyczne sa decydujace przy wyborze tabsow. I zylaki tez trzeba wziac pod uwage. Moj gin w kazdym razie pytal sie o sklonnosci do zylakow. Biore tabsy 5 lat i ani jeden zylak mi sie nie pojawil. Czyli poki co gites ;)