Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly rudzielec

CZY Z CZARNYCH WYJDA MI RUDE ??

Polecane posty

Gość przyszly rudzielec

sluchajcie .. moje naturalne wlosy to rude .. jednak od 2 lat farbuje je na czarno .. teraz chce wrocic do rudego koloru ! czy moge uzyskac ten koolor nie stosujac rozjasniacza?? nie chce uzywac rozjasniacza :( a slyszalam o takiej farbie Szampon Koloryzujący Loreal Casting Creme Gloss , i podobno dzieki nim nawet na zarnych wlosach moze wyjsc kolor taki jaki kupilismy ( czyli ja miedziany) ! czy ktos juz tak rob il ?? wyjdzie mi rudy ? na czarnych ?

jak zrobisz dekoloryzacje to z czarnych wyjda Ci rude dodam,ze taki w stylu żarowy ale mozna nalozyc na to bardziej stonowany odcien farby

aha no i oczywiscie ja nie na temat;) umknelo mi,zen ie chcesz rozjasniacza stosowac.co do tej farny to juz nie wiem,nie mam doswiadczen

Gość przyszly rudzielec
lady_glutter - a co to jest ta dekoloryzacja ??

Gość przyszly rudzielec
lady_glutter - kurcze bo slyszalam ze dzieki tej farbie wychodzi rudy kolor ... a nie chce rozjasniacza uzywac :((

Gość to zależy
od tego jakiej farby używałaś. Z doświadczenia - czarną palette to nawet dekoloryzatorem ciężko było ruszyć :O

to jest zabieg sciagania koloru.nie wiem na czym dokladnie polega ale pewnie wlasnie rozjasniacza sie uzywa.ja mialam tez czarna,dwa lata nosilam takie kłaki ale znudzilo mi sie.ten rudy potem nawet fajny jest:) a wlosow mi nie zniszczyło

Gość Arbuzowa pestka
idz do fryzjera dziewczyno bo nie wyjda ci rude tylko zielone!!! wiem co mowie. Fryzjer zdejmie ci kolor z wlosow,nastepnie nalozy nowa farbe. Zabieg ten niszczy wlosy,wiec zawsze lepiej 20 razy sie zastanowic przed zafarbowaniem jasnych wlosow na ciemny kolor..bo potem odwrotu bez oslabienia wlosow praktycznie nie ma.

Gość przyszly rudzielec
to zależy - uzywalam czarnego garniera ..intensywna czern ... Lady_GLUTTER - kurcze no :( w srode bede sie farbowac wiec zobaczymy co mi tam wyjdzie :(

Gość przyszly rudzielec
Arbuzowa pestka- bylam i p[owiedziala mi ze juz nie zrobi nic :( ze lepiej zeby mi odrosly moje wlosy ;/ ale kurde przeciez jak ja bede wygladac ;| do gory rude kolko a na dole czarne :|

dziwna ta fryzjerka,rozumu nie ma czy jak? niektorzy fryzjerzy sie boja podjac tego.ja poszlam do calkiem fajnej babki,nbajpierw zastoaowala jakas nowosc,ktora miala sciagnac kolor ale nic nie dalo wiec potem dala zwykly rozjasniacz i wyszlo rude;) takze nie sluchaj tej swojej fryzjerki,moze niech sobie siebie wyobrazi z takim czyms dwukolorowycm na glowie

Gość przyszly rudzielec
Lady_GLUTTER - no dokladnie ,bardzo dziwna ;/ no ja chyba pojde do innej fryzjerki ;/ zeby zrobila tak jak Tobie .. bo strasznie sie napalilam na rudy ;D

Gość Arbuzowa pestka
idz do innej fryzjerki ja mialam tak samo mam ciemna czekolade ze Schwarzkopfa na glowie i zapytalam ja (dodam ze malo bierze za obciecie/farbowanie itd) za ile zrobi mi pasemka a ona wybałyszyła gały i powiedziala ze z moim kolorem nie da rady bo wyjda zolte! no to od czego do cholery sa te fryzjerki??? poszukaj dobrego salonu

Gość Sprajt
Arbuzowa pestka jak farbowałaś paletą i to jeszcze czekoladowy brąż to się nie dziw,że ci fryzjerka powiedziała,że ci wyjdą żółte.Szwarzkopf tak się wżera we włosy,że jedynym sposobem na wybicie go to ścięcie.Fryzjerzy to nie cudotwórcy,powinnaś się cieszyć,że ci tak powiedziała ,bo miałabyś akcje dopiero jakby ci spróbowała zrobić nie żółty po tej farbie:D Włosy by ci wyszły ,ale w sensie dosłownym. A co do przyszłego rudzielca dekoloryzacja to jest proces rozjaśniania ładnie nazwany tylko,że rozjaśniacz ma dużo słabsze stężenie wody utlenionej,dzięki czemu mniej niszczy włosy i wcale nie są włosy po tym takie straszne,jak fryzjer ci to umiejętnie zrobi. A ten casting raczej nie działa na czarne włosy,przynajmniej środki loreala profesjonalne nie działają,więc te z produkcji masowej raczej też a już napewno nie rozjaśnia o kilka tonów,bo to byłaby rewolucja w dziedzinie koloryzacji a nic mi o tym nie wiadomo:D Ale jakbyś się na to w razie zdecydowała, to koniecznie napisz jaki był efekt.