Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergonaaaaaaaa

MIAL KTOS Z WAS CIAZE POZAMACICZNA ?? MAM PYTANIE

Polecane posty

Gość ergonaaaaaaaa

Jezeli jest tu ktos taki prosze o odezwanie sie

Gość ergonaaaaaaaa
nie ma nikogo:( prosze wiem ze to neimily temat ale moze ejst tu ktos kto mi odpowie na kilak pytan

Gość ergonaaaaaaaa
hmmm

Gość ergonaaaaaaaa
oki moze jak zadam pytanie to ktos odpowie .. \mam dzinw uczucie w lewym jajniku.. jestem dopeiro gdzies w 4 tyg czyli usg tego nie wykryje... nie mam zadnych krawien... czy to mozliwe ze to normalna ciaza... boli mnie tez krzyz..

Poczekaj spokojnie na usg i nie wymyślaj sobie a dlaczego tak myślisz..... nie zamartwiaj się naczytałaś się za dużo na ten temat.....

Gość ergonaaaaaaaa
ja sie nei naczytalam tylko juz mialam ciaze pozamaciczna... i dlatego szukam kogos kto tez mial .. zeby wiedziec czy to normalne co teraz sie dzieje ze mna .. jutro ide do lekarza ale co on w 4 tyg stwierdzi:( nic dopiero w 6 tyg widac

Gość ergonaaaaaaaa
wiesz pamietam ze jajnik mnie bolal.. dlatego sie tak martwie

aha, nie wiem bo jestem w ciąży w 4 miesiącu..... Nie słyszałam myślalam, że sobie wymyślasz, sorry, ale napewno wszystko będzie dobrze.....i nie denerwuj się tak, jutro pogadaj z lekarzem on wszystko ci wyjaśni......

Hmm a spróbuj jeśli on Ci nie powie pójść do innego, wiem, że można robić pomiędzy 4 a 6 miesiącem...

Gość ergonaaaaaaaa
dzieki ale sie tak boje.. najlepsze ejst to ze wczesniej mnei nie bolalo dzis zaczelo jak test zrobilam.. jestem pewna ze to 4 tydzien.. poprostu mnie to dobija:( inni moga miec a ze mna ciagle jakies problemy a ciebie bolala jajnik w pierwszysch tygodniach

Mnie nie ale wiem, że generalnie bolą jajniki na początku ciąży, kiedy szukałam objawów, forumniaczki często się wypowidały, że bolą je jajniki naprzemian.... A czy u ciebie w rodzinie była taka sytuacja ciąży pozamacicznej????

ok. bo ja zmykam....pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego i nie zamartwiaj się tak, ten znak nie musi wcale oznaczać ciązy pozamacicznej - myśl pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ergonaaaaaaaa
mam 21 lat:) proboje myslec pozytywnie:) ale cos mis ie nei udaje nikt nie mial u mnie ciazy pozamacicznej

Gość 1234567890la
Moja znajoma w pierwszej ciąży na pierwszej kontrolnej wizycie u ginekologa (rejonowego - to było sporo lat temu) usłyszała, że to ciąża pozamaciczna. Beczała całą drogę do domu. Jej kuzynka pielęgniarka wysłała ją do innego ginekologa i inny ginekolog nie stwierdził nieprawidłowości (ciąża nie była jednak pozamaciczna!). 1. rada: idź do ginekologa (najlepiej od razu do dobrego) 2. rada: na zapas nie trzeba się bać

ja miałam ciążę pozamaciczną. Twoje objawy wg mnie nie wskazują ze ją masz. To był straszny ból a nie kłócie a do tego krwawienie. Przynajmniej u mnie. Jak następny raz miałam kłócie w jajniku to okazalo sie ze jestem w ciazy a teraz Dianka ma 2 i 3 miesiące. głowa do góry. To pewnie normalne objawy zdrowej ciązy.