Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaa

prosze o rade

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaa

Witam wszystkie kobitki ;) Mam pytanie a raczej chciałabym prosić o rade. Okres powinnam dostać 4.07.08 a jak na razie do tej pory go nie ma ... Kochałam się z facetem 24.06.08 z zabezpieczeniem ( prezerwatywa ) gumka nie pękła, nie zesunęła się ani nic. Prócz tego że nie mam miesiączki to żadnych objawów nie mam ... tylko dostrzegłam że na piersiach pojawiły mi się niebieskie żyłki ale czytałam na internecie że to może być od wysiłku fizycznego a pracuje w szklarni przy pomidorach i codziennie noszę bardzo dużo skrzynek ważących po 15 kg. Jest możliwość tego abym była w ciąży?? Już od mniej więcej ponad tygodnia się stresuje tym ciągle o tym myślę i w ogóle. Proszę o szybą odpowiedź. Z góry dziękuję

Gość To nie jest ciaza
NIE JESTES W CIAZY!

Gość hot aska16
ja mam podobny problem , kochałam sie z chlopakiem , mial prezerwatywe (nieuszkodzona , niezsuneła sie ) i do tego zawsze przed wytryskiem wyjmował czlonka z pochwy (dochodził na zewnątrz) i zakładał nową gumke

Gość silent_angel
TEST i jeszcze raz TEST!

Gość PPPRRROOOWWWOOOKKKAAACCCJJJEEE
Prowokacje... jak zawsze

Gość zaniepokojonaaaa
jaka prowokacja dlaczego??? Ja prosze o rade... a moze powie mi ktos co z tymi zylkami??? i dlaczego mi sie 3 dni spoznia?? Moze za bardzo sie przejmuje? Ale po glowie mi chodza tylko te zylki

Gość hot aska16
zaniepokojona , ja mam ten sam problem , ale okres dopiero mam dostac 20 lipca , kilka miesiecy temu tez mialam zyłki na piersiach i mialam tez na nogach i byłam u gina to przy okazji zapytalam , a on powiedzial ze zyłki nie maja nic do tego i te zyłki były z przesilenia , bo tez dzwigałam sporo kg ja mam tylko nadzieje ze okres dostane :O

Gość zaniepokojonaaaa
tot aska16 ja tez mam taka nadzieje ze dostane ... mam schize jak nie wiem ...:(

Gość mokate28
zaniepokojona , ja mysle ze dostaniemy okres , ja mam dostac 20 lipca a kochałam sie w piątek z chlopakiem , ale zawsze wytrysk mial na zewnatrz +gumka , powiem ci tyle ...jak kiedys ciezko pracowałam to mi sie okres spoznił 10 dni i tez schizowałam

Gość zaniepokojonaaaa
ja juz nie wyrabiam ... piersi bola mnie tak jak przed okresem ale ... ustaja a ja okresu nie mam ... czuje tak, ze jakby mi lecialo a to sluz nie krwawienie ... juz od zmyslow odchodze ... :(

Gość aredhela7
zylki sa dlatego bo masz cienka skore na piersiach. a okres, to dopiero pare dni i nie ma czym sei przejmowac. moglabys nie dostac od ciekiej pracy, a jak jeszcze mysli i sie stresujesz tym ze nie dostalas, to jeszcze bardziej sie spoznia. ale dla pewnosci kup tes i zrob go pod koniec tygodnia jak nie dostaniesz. i bedzie wiadomo.

Gość zaniepokojonaaaa
piersi mnie bola tak jak przed okresem i brzuch tez. Mnie przed okresem nie boli podbrzusze ale tak jakby w okolicach pepka... i nie wiem juz sama ...

Gość zaniepokojonaaaa
staram sie o tym nie myslec ale chyba wiecie jak to jest :P A mam tak jakby przed okresem sie czuje a hoya nie ma ;/;/

myślę, żę brak miesiącxzki wynika raczej z przemęczenia, jesteś kobietą a więc powinnaś unikać cięzkiej p;pracy czego nie robisz, a co organizm reaguje. proponuje zprbić test, ale sądzę że nie masz się czym martwić... w każdym razeie powodzenia