Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnik1991

Co zemna nietak

Polecane posty

Gość Samotnik1991

Chciałbym wiedzieć co jest ze mną nietak . Pomimo że mam 17 lat 193cm wzrostu nadwagi też nie mam. Jednak nigdy żadna dziewczyna (tak mi sie wydaje) niebyła mną zainteresowana. Jeśli chodzi o wygląd to dbam o siebie . Z postury jestem normalny nie jestem ale muskulatury też nie mam wyrobionej . Mam niebieskie oczy i brązowe włosy zawsze byłem ścięty na krótko lecz postanowiłem od roku je zapuścić co jednak spotyka się z różnymi komentarzami, jedni mówią ze mam ładne geste włosy i nie powinienem ich ścinać inni się śmieją że pokłóciłem się z fryzjerem. Na twarzy mam kilka pryszczy ale to chyba normalne w moim wieku. Jeśli chodzi o zachowanie w stosunku do nieznajomych dziewczyn jestem raczej nieśmiały boje się zagadać w obawie o wyśmianie. Jeśli znam jakąś dziewczynę dłużej np w szkole to zazwyczaj się otwieram lecz niestety wtedy jest to tylko koleżanka. Do dziewczyn nie jestem chamski Tak samo mam zasadę że nigdy nie uderzę dziewczyny co nieraz dziewczyny z klasy to wykorzystały kopiąc mnie bezlitośnie w piszczel gdy czasami im lekko dotnę. Poprostu uważam że jeśli ktoś raz walnie dziewczyne nie zawaha się zrobić tego ponownie kilka razy dziewczyna sie sama skaleczyła na mnie ale to była jej wina bo albo za mocno walneła mnie ręka albo gdy mnie kopała ja podniosłem stopę na która to ona wlazła piszczelem(nie myślcie że dziewczyny na każdym kroku mnie były bo mięczakiem nie jestem i jak facet to zrobiłby to walnołbym prosto w ryj lecz przeważnie robiły to dziewczyny na szczęście mnie to mało kiedy bolało co je bardzo flustrowało i robiły nieraz to ponownie. Wiec czasami sam już nie wiem co jest zemną nie tak . Jeśli ktoś naprawdę mógłby doradzić to możemy pogadać na gg 13085454 wtedy mogę pokazać zdjęcia o ile ta osoba z która gadam nie jest facetem który wyśmiewając chce podwyższyć swoje własne ego. Dodam jeszcze że bardzo często rozmawiając z nowo poznanymi osobami nikt mi nie daje 17 lat często ludzie dają mi od 19 do 21 po prostu tak wyglądam i tak się zachowuje

Gość prawda i tylko prawda
Według mnie jesteś zbyt mało konkretny. Twoja wypowiedź to troche takie flaki z olejem... Po co opisywać dokładnie jakieś tam zdarzenie z laską i się tłumaczyć. Piszesz o problemie i tyle. Poza tym za bardzo się wychwalasz. Facet musi być pewny siebie, konkretny i zdecydowany, ale nie do przesady! Przeczytając Twoją wypowiedź stwierdziłam, że nie jesteś zbyt... hmmm interesujący i nie umówiłabym się z tobą ;)

Gość Samotnik1991
Pisze ogólnie bo sam niewiem co mam w sobie że dziewczyny sie mną nieinteresuja

jakieś agresywne masz koleżanki :D Czasme trzeba okazac zainteresowanie, wtedy dziewoja Cię moze zauwazyc i dac szansę :D

Gość Samotnik1991
Takie dziewczyny miałem w gimnazjum . Kiedy sie niekłuciliśmy a były to sprzeczki 1-2 dniowe to żylismy w zgodzie ale tylko jako koleżanki one dla mnie były nigdy nic wiecej

Gość El Mariachi
To proste, jesteś pedałem :)

Gość Samotnik1991
Podobno pedała potrafią rozpoznać tylko kobiety albo faceci którzy sami są pedałami. Wiec wedle tej teori jeśli ja jestem pedałem to ty tagże. Jednak mnie faceci nie pociągają . Wiec ta teoria raczej się nie zgadza natomiast doskonale pasuje ta że pedały we wszystkich innych chłopakach widzą osoby homoseksualne