Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame con Valia

Wirus zdrady

Polecane posty

Amerykańscy seksuolodzy sformułowali teorię, że u każdej kobiety pozostającej w stałym związku raz na 4 lata uaktywnia się wirus zdrady. Nie każda i nie zawsze mu ulega, ale... ponoć zawsze jest. Ja muszę potwierdzić, że w moim przypadku to się zgadza. Jestem mężatką od prawie 10 lat i przeżyłam już dwa romanse, prawie dokładnie po 4 i 8 latach od ślubu... I wiem, że na tym nie koniec... Czy u was jest tak samo? A może obalimy ich teorię?

Gość Tony Haklik
Amerykańscy naukowcy.... powinni zbadać siebie na obecność tajemniczego wirusa debilizmu występującego zazwyczaj u niektórych naukowców, zwłaszcza amerykańskich

Tony, bardzo Ci dziękuję za cenny głos w dyskusji, ale bardziej mi zależy na głosach kobiet, które zauważyły u siebie taką prawidłowość, albo nie...

Gość **** *** ** * ** *** ****
u mnie zazwyczaj w okolicach 4 lat wszystko się rozpierdziela...nie wiem jak się to ma do postawionej tezy, ale jest w tym upiorna cykliczność.

Gość dsewrtj
też mi teoria wirus zmusił Cię do zdrady? buhahaha

Gość Bezeduty
Czyli co 4 lata czujecie parcie na kopulację z nowym samcem ??

Gość kasikonik
wirus silniejszy od lęku przed utratą tych co nas kochają?? toć to jakis mutant! ;)

Gość kasikonik
staram sie trzymać te wirusy pod kontrolą, być może dlatego częsciej dają o sobie znać? Ale tępie to świństwo, co robić... średnia :co dwa lata...

Gość pupciiia
goździkowa mi coś dała i przeszło

Gość a ja zdradzilam po 4 też
potem po 6, i teraz po 8 też, zazwyczaj okres letni jakiś taki mam ;) p.s. nie byly to zdrazy lóżkowe.

A może to nie żaden wirus, tylko w naszym kodzie DNA jest zapisane "parcie na kopulację z nowym samcem", jak to ładnie określił Bezeduty?

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zastanawiam się jak naukowo za jakiś czas ktoś odkryje, że kolejną najpodlejszą podłość można łatwo wytłumaczyć. Bo przecież człowiek słaby jest i ulega złu, które w nim mieszka znacznie częściej niż dobru.

Ależ ja zamierzam przebywać z jednym partnerem całe życie. Miewam czasem romanse, nie rozwodzę się!!! Nie zrozumiałeś!!! Ja nie zmieniam życiowych partnerów co 4 lata.

Gość a ja zdradzilam po 4 też
ja tam musze się przespać kiedyś z innym ;) bo to jakieś chore jest i niezgodne z ludzką naturą 🖐️

Ależ ja zamierzam przebywać z jednym partnerem całe życie. Miewam czasem romanse, nie rozwodzę się!!! Nie zrozumiałeś!!! Ja nie zmieniam życiowych partnerów co 4 lata. ale okłamujesz swojego partnera...i myslisz ze to w porzadku???

Panowie, z całym szacunkiem, prosiłam o głosy KOBIET, a nie wasze. Waszego zdania się domyślam. I nie interesuje mnie ono. Nie oczekuję też oceniania i pouczania.

Madame con Valia, hmmm może i coś w tym jest, a jeśli twój mąż nie ma nic przeciwko, to na zdrowie :P

Gość zdrada rzecz ludzka
a nic co ludzkie nie jest mi obce ;) aha, i nigdy nie mów nigdy... i nigdy nie rzucaj kamieniem :) to tyle :)

Madame con Valiao, nooo ale to znaczy, że go oszukujesz... nie ma się czym chwalić :P

Ależ ja się nie chwalę, nie mam kompleksów, nie potrzebuję... Chciałam tylko podyskutować, czy inne Panie też zdradzają z taką "cyklicznością". Czy ta teoria ma jakikolwiek sens. Ale, jak zwykle ludzie nie czytają ze zrozumieniem, grzebiac w szczegółach tracą wątek...

Gość coś w tym jednak jest
ja po 4 roku regularnie rok w rok :) i to mniej więcej o tej samej porze roku - w polowie wiosny zaczynam romans, okolo września kończę ;)

Madame con Valia, kpina, to tylko łagodna kpina, a na temat odpowiedziałam, że może coś w tym jest. na swoim przykładzie nie powiem, bo nie miałam na tyle stabilnej sytuacji żeby zaobserwować jakąkolwiek cykliczność, zwyczajnie był sajgon non stop kolor :-o

Gość nie ma co
dyskutować ze zwykłą dupodajką, życzę ci kurewko żeby twój mąż sie dowiedział i kopnął cie w dupe.na nic innego nie zasługujesz.