Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame con Valia

Wirus zdrady

Polecane posty

Wredny, może po prostu sztuką jest stworzyć taki związek, żeby żadnemu nie chciało się zdradzać? Tylko, cholera, JAK ?? Zagadka nieśmiertelności, ale... uważam, że warto próbować :) Pozdro

:) to nie jest tylko ksiazkowa teoria... ale wymaga czegos czego w gruncie rzeczy nienawidze INTELIGENCJI EMOCJONALNEJ. Nienawidze dlaczego? Bo eliminuje siebie, staje sie konformista itd.

Wredny, no ja właśnie ostatnio pracuję nad wariantem bezwłasnościowym ;) na razie jest nieźle :D

według mnie to nowy sposób na wytłumaczenie zdrady

Gość jest na to szczepionka
tą szczepionką jest miłość oparta na podstawie jaką jest poważna i niezłomna decyzja o wierności problem w tym że tę szczepionkę można zastosować tylko do siebie, a partner sam decyduje się czy chce się zaszczepić, nie możemy zaszczepić partnera ale jak trafimy na partnera który też zastosował taką szczepionkę, to wychodzi monogamiczny pełen szczęścia związek

Gość anna maria druga
up up up

...niezłomna decyzja o wierności... Niestety, nie wierzę w to, przed zdradą zabezpiecza tylko szczęśliwy związek oparty na miłości... Zwątpiłem, że miłość istnieje. Bez tego szuka się szczęścia i jest to siniejsze od postanwień.

Wredny, miłość istnieje :) serio serio :) taka wiesz, jak w filmach... ech... dobrej nocki

Gość czy na tym...
po.jebanym swiecie sa zwiazki bez zdrad???

Gość kochanka bez uczuc.....
Ja mam kochanka i jestem kochanką trwa juz to ponad rok, chodzi wyłącznie o dobry sex...i dostaje to co chce...mysle, ze i do roli kochanki niestety tez trzeba dorosnąc albo ktos wie w co sie pakuje albo niech nigdy nie zaczyna... U mnie wygląda to tak: mąz, dzieci wspolne zycie, jest fajnie nic mi nie brakuje (oprocz brutala w łóżku) Mój kochanek tez ma żone z którą nie mysli nawet sie rozstawac, u nas nie ma czestych kontaktów... dlugich spotkan... rozmow przez tela, mamy tylko kotakt przez gg, oficjalnie sie nawet nie znamy(udajemy ze sie nie znamy)... jednak od początku wszystko sobie ustalilismy, czego chcemy i jak ma to wyglądac...ja do dobrego sexu nie potrzebuje zaangazowania uczuciowego bo bardziej mnie podnieca ta "obcość". On:tez chce tylko sexu ... i chodzi o to ze nam to pasuje... jak nam sie znudzi poprostu przestaniemy sie spotykac a ja oni on napewno nie bedziemy sobie robic na złosc... bo niby czemu mam rujnowac zycie normalnej zonie która ma inne wartosci... szanuje wybory innych ludzi, ze chcą byc wierne, ale są tez osoby które od zycia chcą czegos innego. na koniec powiem tylko ze nie rozumiem "kochanek"które mysla ze ukradną zonie meza bedą szczesliwe... a mąz zawsze na pierszym miejscu bedzie miał zone... i albo chcecie sie z nim bzykac albo szukajcie wolnych (chociaz... wolny jest trudniejszy do zdobycia, bo on szuka ładnej fajnej... a kochanek, no cóz obsypuje komplementami a zadowoli sie tak naprawde poprostu czyms innym niz zona).

możesz podać źródło tego naukowego opracowania? dobre, dobre :-D

Gość a ty wredny prowokatorze
jakbyś nie był wredny może trafiłbyś na prawdziwą miłość a nie na K u r w y

prosisz o głosy kobiet, więc się dołączam - po pierwsze wymyślasz jakies bzdury, po drugie chyba Cię to podejście do kwestii niewierności gryzie skoro te bzdury wymyślasz :-) po trzecie, nie masz się czym chwalić, wręcz przeciwnie

Wredny, ale przyznaj, w dziale szczerosci w kwestiach uczuciowych to chyba u Ciebie nie do końca kryształowo? ;-)

Gość JKL
Wirus zbliżony do wirusa opryszczki...zlapiesz raz, będzie się powtarzać...nieuleczalne:P

o nareszcie rozumiem - jesteś w kategorii szczęśliwy ze swoimi wrednymi uczuciami ;-)