Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notebook

o czym marzysz?

Polecane posty

Gość notebook

Moje największe marzenia to: 1/ praca 2/dobra praca 3/dobrze płatna praca 4/chciałabym miezkać w swom domku 5/wtedy mogłabym mieć 2 koty i 2 psy 6/perfumy 1881 7/nauczyć się php 8/operacja laserowa uczu 9/wejść do księgarni i kupić to na co mam ochotę nie patrząc na ceny Nie są to zbyt wygórowane marzena, a jednak na razie niedostępne..

Gość marzeniaNIEsaPOtoZEBYbyłyTYKLK
o czym ja marzę??? niby łatwe pytanie ...,. każdy powinien mieć marzenia... hmmmm 1. mieć zdrową szczęśliwą rodzinę (na razie sie nie zapowiada bo mam pecha w miłości) 2. zwiedzić jak najwięcej świata 3. wreszcie schudnąć :D

Gość sisska
1. bezpieczenstwo finansowe 2. doskonale zdrowie 3. spelniona radosna rodzina 4. podroze 5. w kazdej chwili umiejetnosc doceniania zycia

Gość notebook
sisska twoje marzenia są takie, takie... rozsądne :D Podobają mi się

Gość marze o tym by moja rodzina
byla zdrowa i szczesliwa... Aby to moglo byc chociaz w pelni spelnione marze o wygranej w totka...

Gość marze o tym by moja rodzina
"chociaz w czesci" mialo byc...

no to ja bym chciała: -zdać na medycynę :classic_cool: -gdzieś w okolicy studiów poznac przyszłego mężą :P -dostac dobrze płatną pracę, tak zebym mogła rodzicom pomóc, sobie nic nie odmawiac (w pewnych granicach) i jeszcze moze cos odkładać :D -dużo podróżować :) -miec jakis sprawdzonych przyjacioł -no i to zdrowie, nie? a z tych marzen nierealnych:D -wygrac w lotto kiedy będzie kumulacja :D