Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieostrożny

spóźniona miesiączka, przez nieostrożne pieszczoty?

Polecane posty

Gość nieostrożny

z moją dziewczyna od jakiegoś czasu pieścimy się. Ostatnio ponad tydzień temu, jeżeli zakładając że miałem na palcach odrobinę nasienia sprzed jakiejś godziny a później wkładałem palce do jej... to czy możliwe jest że jest w ciąży?? Powiem ze wczoraj też pieściłem ją i powinna miec już okres i zaczęła jej leciec krew moim zdaniem to nie było plamienie bo było tego dośc dużo. Myśleliśmy że dostała okresu ale później już nic jej nie leciało... POMOCY!!!

Gość Ania_1983.25
Na 99,999999 % nie jest w ciąży. A okres spóźniać może się z rożnych przyczyn np. stres

Gość malwina mina 1
a ja mam pytanie , w piatek kochalam sie z chlopakiem , zalozył prezerwatywe a gdy czuł ze dochodzi to wyciągał czlonka z pochwy , załozył nową gumke i znowu gdy czuł ze dochodzi to wyjął członka , wytryski były na zewnatrz bo widzialam a do tego była prezerwatywa ze srodkiem plemnikobójczym , niepękła ani sie niezsuneła -zawsze sprawdzalismy czy mozna zajsc w ciaze mimo to...? bardzo sie boje , a okres mam dostac dopiero 20 lipca

Gość malwina mina 1
czy mozna zajsc w ciaze stosujac prezerwatywe+stosunek przerywany ??

Gość angel000
m matko a ile wy macie lat??

Gość dlaczego nie myjecie rąk
rozkładająca się sperma na rękach plus inne bakterie = zapalenie i choroba gotowe choroby brudnych rąk: salmonella i shigella (czerwonka bakteryjna), gronkowiec, ŻÓŁTACZKI, owsiki, lamblioza, opryszczka, nawet tasiemiec bąblowcowy SEPSA! Nigdy nie słyszeliście o elementarnych zasadach higieny??? PODEJMUJĄC WSPÓŁŻYCIE ZAWSZE TRZEBA BRAĆ POD UWAGĘ, ŻE AKURAT TYM RAZEM MOŻEMY ZAJŚĆ W CIĄŻĘ.