Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrick moj pies

czy prz alergi mozna dostac astme

Polecane posty

Gość agnet
można

nieleczona alergia prowadzi do astmy niestety oczywiscie nie kazda forma alergii

Gość oczywiscie ze mozna
bardzo czesto sie to zdarza ;) nawet w przypadku leczonych alergii :P Znam 2 takie osoby ;)

Można ale przy silnych alergiach i na wiele czynników. Ale to co powinien lekarz powiedzieć czy istnieje u ciebie prawdopodobieństwo wystąpienia astmy.Mojemu mężowi powiedziała alergolog już przy pierwszej wizycie.

Na poczatku bylam odczulana ale przerwalam odczulanie bo tylko TROCHE mi sie poprawilo a mialam dosyc tego kucia uczulona jestem na wszystkie pylki i wszystkie chwasty najgozej jest jak wszystko pyli cale wakacje w domu siedze bo mam dosc smarkania :-( Ale od czego jest komputer i TV :-)

Gość aaa-nka
Patrick moj pies Ja pozbyłam się alergii (miałam ją 7 lat) dzięki 2-tygodniowej diecie oczyszczającej warzywno-owocowej wg książki dr med. Ewy Dąbrowskiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem". Byłam uczulona na pyłki drzew, zbóż, traw, sierść psa, kota, roztocze kurzu domowego i wiele innych - niestety nie zrobiono mi testów na mleko. O szkodliwości picia mleka pasteryzowanego dowiedziałam się na google - po przeczytaniu kilku artykułów przestałam pić mleko, jeść lody oraz ograniczyłam sożycie przetworów mlecznych - obecnie od roku nie mam alergii (a miałam już rok temu duszności astmatyczne). Nie zażywam żadnych leków (w kwietniu ub. roku koszt leków na alergie i astmę wyniósł brutto 500 zł). Zdrowia Ci życzę.

Dziękuję ci!!! :-) Ja po tabletkach mialam ostra alergie w szczegolnosci po leku amertin moze znasz Ale jak siedze w domku to jak narazie nic mi sie nie dzieje :-)

Gość ASTMA -jest wynikiem alergi

Gość od uczulenia na PSA

Gość gość
Zapraszam do mojego forum o alergii astmie i nie tylko,tematy są różne,kto chce nie pisze na adres email. BluesSea1@wp.pl