Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillllkaaaaaaaaaa

o co chodzi?????????

Polecane posty

Gość kamillllkaaaaaaaaaa

powiedzcie co o tym sadzicie?? czy ktos cos podobnego mial i co to bylo ok?? dzieki. 1. bol brzucha, po lewej stronie silniejszy, w okolicy jajnika promieniujacy na tyl pleckow, nie co ponizej nerek, bol w miare lagodny aczkolwiek drazniacy. ponad to wydaje mi sie ze po tej lewej stronie jakby w pachwinie miala powiekszony wezel, ale niewiem czy to napewno to... 2. spozniajacy sie okres, u mnie jest niesamowicie nieregularny, waha sie od 28 do 32-33 dni, ostatni dostalam 30 maja, i tak naprawde trudno mi policzyc ile sie spoznia moze to byc juz nawet 39 dni, a najdluzej jeden raz nie mialam 35 :( 3. bol nog, lydek, dla mnie to oznaka pojawienia sie okresu juz od dluzszego czasu, tymczasem nogi bola juz jakis czas a okresu ni widu ni slychu... 4. moze lekkie osalbienie, chociaz wydaje mi sie ze to wszystko z nerwow. 5. temperatura nie mierzona moje obawy: boje sie ze moze to byc ciaza poza maciczna. wogole to mniej wiecej wtedy kiedy powinnam miec dni plodne po ostatnim okresie, kochalam sie z moim facetem, najdluzej minutke bez gumki, potem do konca w gumce, zdaje sobie sprawe ze w wyciekajacej cieczy moga znajdowac sie plemniki, ale z drugiej strony ta ciecz tez nie pojawia sie od razu chyba na penisie pprawda? wiem tez ze przez to mozna zajsc w ciaze, moze malo prawdopodobne ale jednak, poza tym te dni plodne... moze ich wtedy wogole nie bylo patrzac na to jak regularny mam cykl. drugim moim spostrzezeniem jest to ze moglabym miec chore jajniki, albo ogolnie zapalenie przydatkow... ale ta temperatura... prawda jest ze lewy jajnik bolal mnie juz od dluzszego czasu, mowilam lekarzaowi juz jakis czas temu ale nie zwrocil na to nawet uwagi, pol roku temu mialam robione usg jamy brzusznej, wyniki w porzadku, wiec teraz to ja juz nic niewiem.... bardzo prosze o pomoc!! jesli ktos mial podobna sytuacje to porsze o porady... cokolwiek.... dziekuje..

Gość kamillllkaaaaaaaaaa
ahaaaaa.... no i jeszcze jedno, mnie zawsze przed okresem wysypuje na twarzy okropnie... tym razem tez tak bylo, tylko ze juz wszystko schodzi a okresu nadal nie ma :(

Gość qrczeorany
idź do lekarza

Gość kamillllkaaaaaaaaaa
ojejjj przepraszam ze ciagle dopisuje nowe posty :( ale ciagle cos nowego sobie przypominam :/ jeszcze tylko jedna rzeczy. slyszalam, ze jak sie jest w ciazy to sluz jest baly, a tymczasem ja przez prawie caly tydzien nie mialam kompletnie zadnej wydzieliny, nic, zero, najteczki suchutkie jak nigdy. a teraz od jakis dwoch dni moze, cos tam sie wydziela, ale to nie jest sluz w zadnym wypadku... cos bardziej plynnego i nie ejst tego duzo ale brudzi majteczki na zolto.. wrrrr coraz bardziej mi sie to nie podoba :/

Gość agusiaczek07
co nas obchodzą twoje majteczki? Jak coś jest nie tak to idź do lekarza, a nie przynudzaj :O

Gość kamillllkaaaaaaaaaa
świetnie, wlasnie dowiedzialam sie ze moj lekarz jest na 3 tygodniowym urlopie, a inni to tacy, ktorzy w razie ciazy pytaja czy aby napewno chce urodzic???? :O rece opadaja :(

Gość kamillllkaaaaaaaaaa
no nic... szkoda ze nikt sie nie wypowiedzial.... :/

Gość aniaaaa258
a ile dni temu współżyłaś?

Gość kamillllkaaaaaaaaaa
ojj niewiem kiedy to bylo dokladnie... moze jakies 2,5 do 3 tygodni po ostatnim okresie...

Gość aniaaaa258
zrób test