Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikamika

Doradzcie prosze !!!

Polecane posty

Gość Dominikamika

Część :) Mam prolem z chłpoakiem, którego poznałam 4 miesiące temu. Spotykamy sie, jest miło, chyba zaangażowałam sie w tą znajomość :) on z tego co mówi też poważnie mnie traktuje. Parą oficjalnie jesteśmy od 2 miesiecy. Jest tylko jedno małe "ale". On ma profil na fotka.pl. Znalazłam go zupełnie przypadkowo. On mi o tym nie powiedział. Okazuje sie , że bardzo czesto sie tam loguje, nawet w nocy o poznych godzinach, ciągle w znajomych pojawiają sie nowe dziewczyny, najpierw w virtual potem w realu, wnioskuje z tego, że chyba sie z nimi spotyka, nie znam zasad tego portalu. W pozycji wymarzony partner ma , ze szuka dziewczyny, która go pokocha itd. Ja nie mówie, że mam zaraz być na całe życie ale przecież jest ze mną, usłyszałam od niego slowo kocham, wiec skoro szuka to kim ja jestem ??? No i to, że facet w wieku 28 lat ma profil na takim portalu też mnie zastanawia, bo myślałam, że fotka to raczej dla nastolatek koniecznie chcących sie dowartościować i pustych "chłopców", ale może sie myle. Co myślicie o tym wszystkim, bo ja troche skołowana jestem i przyznam szczerze smutna :(

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no własnie, to portal dla nastolatek- i już masz odpowiedź :(

Gość qrczeorany
chłopak mojej znajomej też jest na fotce , jest podobnie, flirtuje tam z dziewczynami małolatami, wygrywa rankingi urody bez sensu niby z ną jest sypia z nią ale na imprezy chodzi sam aż strach sie angażowac w takie związki uważaj na niego i przede wszystkim rozmawiaj z nim a nie z nami najlepiej zapytaj go wprost, kim dla niego jestec i po co szuka nadal miłosci skoro ma Ciebie, tylko tak bez wyrzutów, zapytaj zwyczajnie

Ja bym pogadała z Nim o tym. Skoro wchodzi na tę stronę to chyba jest coś nie tak w Waszym związku. Profil założył nim zaczęliście być razem i to jest ok. ale skoro tam jeszcze wchodzi... To nie jest normalne.

Gość małaaniaaaaaaaaaaa
dziecinny i tyle jak facet co ma prawie 30 może tam siedzieć po co ma ciebie a szuka małolat szok

Gość a który to
wczoraj byłam u chłopaka w pracy. jego kolega z pracy jest na jakims portalu niss internetu czy jakos tak. jakiś laski go tam oceniaja a ten sie jarał jak dziecko. to działa na podobnej zasadzie jak fotka:o zaczoł z innym gościem oglądać jakies laski i się podniecac bo co druga praktycznie naga:o ujarani byli po pachy bo takie laski i tyle pokazują:o zapytałam tylko czy chcieliby zeby ich laski sie wystawiały na tych smiesznych portalach i cycki pokazywały to im miny spadły na podłoge, zgarnęli je pod biurko, i odeszli od kompa:o oni tam siedza zęby pozdobywać, i się dowartosciowac:o ja bym z takim nie była

Gość Dominikamika
Taka jestem tym przygnębiona. Wydawał mi sie naprawde ok facetem. A teraz jakoś inaczej na niego juz patrze. Jak sobie pomyśle, że po spotkaniu ze mną zaraz sie pojawia na tej fotce to (...) wiadomo. Czego dorosły facet szuka na takim portalu ?? Bawią go rozmowy z licealistkami i gimnazjalistkami ?? Czy teraz wszyscy mają podwójne życia ??

Jakby mój zaczął tam wchodzić uśmiałabym się... :D no ale ja jestem w 3letnim związku i mi takie małolaty z fotki. w żaden sposób nie zagrażają :) Zapytaj Go wprost kto co jest dla Niego ważniejsze: te NEO nastolatki z fotki czy Wasz związek. Powiedz, że jest Ci przykro kiedy widzisz, że On nawet w nocy tam wchodzi.

Gość jak myślisz że dlatego
że jesteś w 3 letnim związku to ci nie zagrażają to sie bardzo mylisz znam wiele przypadków, że fotka czy inne rozwaliły związki a nawet małzeństwa a do autorki: daruj go sobie, facet, który po nocach przesiaduje na portalach randkowych nie nadaje sie do związku, on szuka, bedzie szukał, bo biorą go nowe znajomości odpuść sobie

Gość daruj sobie tego
fotkowego lowelasa nastepny dupek, który sie dowartociowuje na portalu dla spalonych niuń i młodocianych alfonsów facet w wieku 28 lat przesiadujący na fotce musi mieć niezle porypane po czaszką, daruj sobie, znajdziesz normalnego faceta ;)

Gość to już jakaś plaga chyba

mój były miał taki profil, poczatkowo nic o tym nie wiedziałam, ale kiedyś jak byłam u Niego niechcacy to otworzył, a może chcacy nie robiłam wyrzutów, zapytałam tylko po co mu to, a po tygodniu sam usunął profil mój obecny też miał, ale usunął, i nie musiałam krzyczec czy prosic zajęło mu to trochę wiecej czasu, niz poprzedniemu, ale sam usunął, moze więc normalnie zapytaj, powiedz, że niekoniecznie Ci sie to podoba, itd może sam dojdzie dot ego, że to nie fair...zwłaszcza, że "szuka na tym portalu miłości " jak napisałas moi przynajmniej tego wpisanego nie mieli

Gość a niech to ___________________
mój też mial też usunąl po jakimś czasie okazalo sie ( jak zwykle pomaga przypadek) że ma nowy, zmienil rok urodzenia ( odmlodzil sie o rok) i miejscowość na polożoną zupelnie niedaleko i dalej buszowal po fotce to już chyba jakaś grupa nalogowców sie utworzyla porażające