Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam teraz dylemat

miesiąc temu podczas

Polecane posty

Gość smokyyy
prowokacja

dziewczyno mam tyle samo lat co ty i o wiele wieksza wiedze na temat antykoncepcji i rzeczy z tym zwiazanych? nie mialas w szkole biologi? Nie wiesz kiedy masz dni plodne? a jak juz twoj facet nie chce uzywac prezerwatyw to a przeciez tabletki, plastry, zastrzyki Tak jak wszyscy wyzej napisali idz zrob test bo jest wiele czynnikow ktore wplywaja na to ze okres sie spoznia i niekoniecznie to musi byc ciaza!

Gość jolantatw
stosunek przerywany najlepszą metodą planowania rodziny :)

Gość mam teraz dylemat
nie mieszajcie mnie z blotem, sami wiecie jak to jest, czasami nie da sie chlopakowi zabronić albo wytlumaczyc ze ma sie dni plodne. on powiedzial ze będzie uważal i nic sie nie stanie bo te metode praktykuje juz od dawna i jak do tej pory ani ja ani poprzednie partnerki nie zaszly ale oczywiscie ja moglam miec to szczęscie i zajsc nawet przy niesprzyjających warunkach

to jest niby zwiazek? ja mowilam mojemu Nie i juz poniewaz mam plany na zycie, chce pojsc na studia a dziecko chce miec ale nie teraz Dziewczyno ty sie w ogole nie szanujesz

Gość Sialalinkaaaaaa
nie wiem jak to jest wspolzyje od 3 lat, bralam tabletki przez pol roku ale stwierdzilam ze nie bede sie truc i teraz uprawiamy sex tylko z gumka, jesli nie ma gumki nie ma sexu, proste, zawsze mozna to zastapic pieszczotami, a mimo to mam swiadomosc ze moge zajsc w ziaze bo nie ma 100% metody antykoncepcyjnej, a Ty lepiej zmien faceta, nie wiem jak mozna byc z tak nieodpowiedzialnym dupkiem

Gość mam teraz dylemat
dziewczyny czasmi popada sie w słabości, ja tez myslalam ze potafie powiedziec stanowczo nie. Ale czasami jest juz na to za pózno :( nie chcialam tego ale sie stało, boje sie bardzo ale mam nadzieje ze chlopak mnie będzie wspierał, jeszcze o niczym nie wie

Gość Sialalinkaaaaaa
aha no i faktycznie to nie jest metoda antykoncepcyjna, ze sie tak zapytam co mialas z biologii?

Sory a;e co ty jeszcze tu robisz idz po ten test juz do cholery jasnej i bedziesz wszystko wiedziec Sory ale moim zdaniem masz mozdzek gimnazjalistki dalej

Gość mam teraz dylemat
to nie o to chodzi co mialam z biologii, mialam 70% na maturze ale tu chodzi o sytuacje intymne, skoro udawalo nam sie do tej pory to dlaczego teraz ma byc inaczej :(

aaaaaaaa twoja glupota mnie przeraza! cialo to nie robot! i roznie reaguje chyba podstawe pisalas i w dodatku sciagalas

Gość Sialalinkaaaaaa
70 ale z czego, bo chyba nie z biologii? Nie rozumiesz, ze podczas sexu przed wytryskiem wydostaja sie rozne substancje, w ktorych znajduja sie plemniki? I nie rozumiesz ze mozna uprawiac sex bez antykoncepcji, do konca, a przez dlugi czas nie zajsc w ciaze? Teraz wam sie udaje jednak to nie jest zadna metoda antykoncepcyjna, taki chuj z niego ze zal mu na gumki? Naprawde zacznij sie szanowac

on ma 19 lat i mial juz inne partnerki ? to ile ty z nim chodzisz? i po jakim czasie mu dalas? z innymi robil to bez gumki i teraz robi z toba ? madra jestes ? wiesz czym on moze cie zarazic ?????? nie masz pukladane w glowie ?

bo to nie jest zabezpieczenie!!!!! to jezeli uprawiacie sez bez to kurwa co sie dziwisz ze moglo sie nie udac, no nie mogee

Ja miałam identycznie jak Ty - tylko że okres spóźniał mi się 42 dni. Robilam 3 testy

Gość mam teraz dylemat
anula pocieszylas mnie troche opowiedz dokladnie jak bylo w twoim przypadku?

Gość mam teraz dylemat
Anula jak będziesz to bardzo Cie prosze napisz mi jak to bylo u Ciebie? czulas jakies objawy itp?

Gość mam teraz dylemat
ponawiam ten smutny temat