Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Co to się dziś porobiło z kafeterią ??????????????

Polecane posty

I zazwyczaj jest info, ze przepraszaja bo cos tam.................. a dzis zawislo tak z chwili na chwilę bez żadnej informacji :o

O matko to w tygodniu tez panie pierze myslalem,ze tylko w weekend. Jak sobie radzsz tfu jak pani sobie radzi z czasem przeciez musi pani isc jutro do pracy ;)

Pawełku, prania nie robie w weekendy, w weekendy Pani wypoczywa i się relaksuje ;) A pranie robie dziś, przed zblizającym się wyjazdem na urlop :classic_cool:🖐️

Gość Chat Technical Group
Portal o2 i f.kafeteria.pl informują , że wszelkie usterki spowodowanę niestabilnym działeniem w/w spowodowane są modernizacją serverów za co oczywiście serdecznie przepraszamy Administrator o2 .

Nożesz oczywiście tem, że Ty se bedziesz słonku doopcie pokazywać przez ponad 2 tygodnie, a my siem bedemy kisić tu w biurowych smrodkach :o

Gość Waldemar Mądraszewski
Podobno ktoś z f23 zrobił nalot na to gówno i rozjebali serwera

O tiaaa, nabroiłah - ostatnio pizdnelam szefa w plery jak sie biedaczyna zakrztusił. O mała mu cwikiery z nosa do kawu nie wpadli. Od tej pory mnie unika,a podtykanych urlopików nie podpisuje. :o:o:o I musze zapieddalac w robocie :(

:) Ostatnio mu opowiedziałam zayebizdy kawał Spotykają się dwie fumfele i jedna do drugiej: - widziałaś ostatnio Baśkę - strasznie cuś zbrzydła A druga na to: - noooo widziałam - aż miło było popatrzeć :classic_cool: Jego żona to Bahbaha - nie wiem czemu się nie śmiał :o

Ale nie 8 godz. w robocie na kafe :P bo pierdyknęło im cos o 12 ludziska powiadali, że widzieli wielki grzyb nad kafe :classic_cool:

A widzieli widzieli :o Ale tych ludzisków już nie widzieli :o A na uralu to smród ludziom nogi pokrzywił :o Takie to dziwy i cuda :o