Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiony zolzolec

Mam rudego narzeczonego

Polecane posty

Gość wnerwiony zolzolec

..i ciagle slysze jakies komentarze mojej rodziny, szczegolnie mamy. Ostatnio opowiadala mi o jakiejs znajomej, ze jej dzieci urodzily sie jak cegielki.Czasem cos palnie o marchewce:/ Normalnie jestem zla i jej o tym mowilam, ale ona wraca do tego temtu

Gość fgfdgdfgdfgdfdfgdfa
przykro mi ale Twoja Mama zachowuje się poniżej pewnego poziomu...

Gość wnerwiony zolzolec
Wlasnie mam tego swiadomosc. NIby nic do Niego nie ma, sama potrafi wywody tworzyc jaki to dobry chlopak, ale kiedy pomysli o wygladzie, to nic innego w nim nie widzi tylko kolor wlosow. Bardzo nie chce aby On sie o tym dowiedzial. Ogolnie nie wiem co jej powiedziec, ataki swlone z moe\jej strony dzialaja tylko na krotka mete

wiem, ze to chamskie może być ale znajdź np w sobie jakąś taką "negatywną" cechę i jej powiedz, niech widzi, ze nie tylko Twoj facet ma takie minusy

Gość wnerwiony zolzolec
mysle, ze Ona sama nie wie dlaczego jej to przeszkadza. Myslenie stereotypowe. Pytam sie jej, Mamo a w czym te rude dzieci sa gorsze od innych. A ona, ze w niczym chyba, ale.... cegiełki. Ale bo ale:/

Gość wnerwiony zolzolec
mam ciemne wlosy:)

Gość kosmitka77
sprawa przykra,ale jak kochasz to sie nie daj

Gość ejbisi
Spytaj mame czy wolałaby zebys zaręczyła sie z murzynem bądz koreańczykiem? Ja mam rudego faceta, uwazam ze rudy jest piekny i mam nadzieje ze bede miec same rude dzieci :P

a moze troche wyluzujcie, rudy to rudy, skoro mama widzi w nim tez zalety i czasem cos wtrąci na temat jego włosów, to nie jest chyba katastrofa, moze sama nie umiesz sobie poradzic z tym, ze masz rudego faceta, a jesli chodzi o niego, to człowiek inteligentny potrafi sam z siebie zartowac no chyba ze ma na tym punkcie jakis kompleks

mozelepiej dogryzki innych bierz na smiech wtedy przestaną, to robic dopoki bedziesz reagowac złością, zawsze znajdzie się ktos kto z jakiegokolwiek powodu będzie chciał cie wkurzyc :D rude jest fajne:)