Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafka

jakie studia przy małej ilosci czasu w tygodniu?

Polecane posty

Gość fafka

tak, wiem, że pytanie nieco dziwne :P ale od początku - studia mam już skończone od jakiegoś czasu ale naszło mnie straszliwie na kolejne - dzienne. problem w tym, że pracuję, co prawda jako wolny strzelec ale codziennie niemal muszę poświęcić kilka godzin na pracę. chciałabym to jednak pogodzić i stąd moje pytanie - jakie kierunki studiów polecacie jako te, które nie wymagają codziennego siedzenia przez kilka godzin na uczelni? mogę poświęcić codziennie trochę czasu na naukę, poza tym weekendy a w okresie sesji mogę zafundować sobie wolne na kilka dni także sądzę, że dałabym radę. jestem naprawdę strasznie zdeterminowana. żeby uprzedzić zbędne komentarze - studiować chcę coś co mnie zainteresuje a nie to, co będzie najmiej czasochłonne. zawsze było sporo kierunków które mnie interesowały ale tez mogłabym spróbować czegoś zupełnie nowego, z wielką chęcią. tylko jest jedno ale - do ścisłowca mi daleko więc żadne techniczne, matematycznie powiązane kierunki w grę nie wchodzą. a - i jeszcze jedno - jestem z warszawy więc prosiłabym raczej o odp. osoby które tu własnie studiują, wiadomo, te same widziały w różnych miastach nie zawsze mają tę samą specyfikę :) dzięki i pozdrawiam :)

Gość fafka
nie będę tego komentowała podszywie :P

Gość zalał bym cie nasieniem

Gość fafka
up up

Gość fafka
uuuup

Gość jakie studia
prywatne

Gość fafka
Obciągam z połykiem :classic_cool:

ja bym polecała socjologię. zazwyczaj mało zajęć, sporo wykładów, które ewentualnie można opuścić no i oczywiście nie jest to kierunek ścisły. Na filozofii to już jest trochę więcej przedmiotów, warto, żebyś sprawdziła stronę wydziału, bo tam na epwno jest program studiów i plany z tego roku. Jeżeli chodzi o studia, które wymagają posiedzenia na uczelnii to są to na pewno wszystkie filologie, politologia, dziennikarstwo itp.

Gość fafka
dzięki enilyn :] sama skończyłam filologię i wiem, że trochę trzeba przy niej posiedzieć, to fakt. nad socjologią od dawna sie zastanawiam, w mojej rodzinie i wśród znajomych to popularny kierunek i ludzie są raczej zadowoleni :)

Gość oja dziewczeta
jaka filologie skonczylas?

Gość fafka
jedną ze słowiańskich :)

Gość moja sisotra studiowała
dziennikarstwo i miała tylko 2 dni zajęć w tygodniu, reszta wolne, a studiowała dziennie na uniwerku

Gość młodagłupiaiwesoła
o dzięki, to jeden z tych kierunków które zawsze mnie pociągały ale raczej jako podyplomowe. ale pomyślę także :)

Gość ale co
up up up