Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

czy maść obniża działanie pigułek ?

Polecane posty

smarowalam się wewnątrzpochwowo maścią na swędzienie i na zapalenie pęcherza :( czy obniża to działanie pigulek ??? maść nazywa się Laticorn czy coś takiego -w każdym razie na receptę :(

na pewno maści na bazie sterydów obniżają tak samo jak te przeciwgrzybiczne. jesli dodatkowo smarujesz sie dopochwowo to bym uwazala. sprawdz sklad i przeczytaj uwaznie ulotke do tej masci, bo na ogol jest napisane, ze obniza dzialanie pigulek.

Gość nie przesadzajcie
A ulotke czytać umiesz? Jest mowa o antybiotykach... i ich składnikach która mogą obniżyć działanie pigułek. Jest tam mowa o maściach? Nie, tabletka dostaje się bezpośrdnio do organizmu, maść stosuje się zewnętrznie- wewnątrzpochwowo to nie układ krwionośny czy hormonalny.

kurde no to jestem zeschizowana -na opakowaniu Yasminelle nie ma ŻADNEJ ULOTKI ! poza tym mam dzis pierwszy dzień przerwy -czekam na okres ,bralam talbetki tak nie dokladnie co do minuty :( jedną o21.30 ,drugą o 21.00 ,jeszcze inną o 22 ale zawszwe o stałej porze -wieczorem .... boje się teraz ciąży ,mam chwilowo inne troszku plany a tą maścią ze sterydami smarowalam ze 3 razy :( myślicie że co s moze być ?? HEELP