Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaa258

Escapelle PORADŹCIE

Polecane posty

Gość aniaaaa258

Słuchajcie dziewczyny dzisiaj byłam u ginekologa poniewaz wczoraj wieczorem miałam małą wpadkę, lekarz wypisał mi tabletkę Escapelle, zażyłam ją 25h po stosunku... podobno sa o wiele lelpsze od postinora chociaz ten lek został juz wycofany... Na ulotce było napisane ze jezeli w ciagu 3h wystąpią wymioty lek sie nie przyją i nalezy zazyc drugą tabletke czyli druga wizyta u ginekologa poniewaz w opakowaniu jest tylko jedna tabletka.Natomiast kiedy po 3h wystąpią wymioty tabletka sie przyjęła. U mnie nie wystepuja zadne objawy, czuje sie bardzo dobrze troszke tylko jajnik mnie pobolewał ale to moze od duzej ilosci hormonów. Czy tabletka w takim razie sie przyjęła? jak myslicie??

Gość aniaaaa258
ufffff :) ale jestem szczęśliwa :) kurde ale nie masz pojecia na jakiego okropnego lekarza trafiłam przyszłam do niego mówiąc ze prosiłabym o recepte na tabletke wczesnoporonna a on sie zucił do mnie ze jak ja w ogóle moge tak mówic rzekł: zapamietaj to sobie to nie jest tabletka wczesnoporonna nie słuchaj co mówi ksiądz ;/ az mnie zatkało ;/ wredny paskudy pajac !!!

Gość aniaaaa258
:D :D :D

to nie jest tabletka wczesnoporonna, bo nie dopuszcza do zaplodnienia a poza tym jakby byla to nie byloby jest w sprzedaży u nas - w jak wielce - prawicowym kraju.

Gość aniaaaa258
nie wiem tak pisali w necie to pomyslałam ze to wczesnoporonna lekarzem nie jestem nie znam sie ;P

Escapelle jest ok :) miesiączka może być bardziej obfita po zażuyciu

Gość aniaaaa258
kupiłam jeszcze na wszelki wypadek test na którym pisze ze wykrywa 6dniowa ciaze ehhh i tyle czasu musze jeszcze czekac... mam nadzieje ze tabletka ''cud'' poskutkowała

Gość aniaaaa258
a i dodam ze ten palant zdarł ze mnie za wypisanie recepty 70zł!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniaaaa258
to znaczy ze tabletka mogła jednak nie pomóc???? boje sie okropnie bo zadnych objawów nie miałam czuje sie dobrze....

Gość aniaaaa258
a słuchajcie zmierzyłam swoja temp w pochwie wyniosła 37,2 OC ?? co to oznacza??