Peciula 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Czy któraś z was po stosunku , kiedy wasz facet kończy w srodku odczuwa później dziwny ból? Biorę tabletki i kiedy używay dodatkowego zabezpieczenia , nie ma żadnego problem. Całkowicie inaczj jest kiedy mąż kończy w środku, na drugi dzień, boli mnie pęcherz, i \"czuje\" jajniki, jakieś kłucie. Mąż sie badał, więc żądnych bakterii nie wykryto u niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no niewiem Napisano Lipiec 8, 2008 mnie na drugi dzień czasem bolą ale mieśnie brzucha i pleców - w środku czasem też ale moja lekarka twierdzi że to przez ułożenie mojej macicy i uderzanie w nią penisa podczas stosunku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu81 0 Napisano Lipiec 8, 2008 a może jesteś uczulona na spermę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peciula 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Mam nadzieję, ze nie. Zmieniam ginekologa więc, mozw on mi powie mi co to może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach