Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliloa

Co pomysleć o takim facecie?

Polecane posty

jak zwal tak zwal spuscic sie jest po prostu szczeniackie^^

Gość wysoki brunet UK
mogal napisac skonczyl we mnie. przyjemniej by bylo;)

ja mowie o wieku psychicznym, to ile lat zyje nie ma znaczenia. moze zyc 40 lat ale dla mnie jest mloda duchem - ma 17, 18 lat^^

smoczku a po co komus niedojrzalemu ktos niedojrzaly ma to jakis sens?

mialo byc po co komus niedojrzalemu ktos dojrzaly widocznie moja podswiadomosc sie ze mna kloci^^ ale niech sie kloci i tak jej kiedys przyznam racje...

Gość aqyh
hej poliloa, po prostu pogadaj z nim o tym jak sie poczulas... jesli facet jest wart zachodu to zrozumie. a jesli nie to znaczy, ze jest egoistycznym fiutem. ps. czy on w ogole zapytaj Cieczy masz ochote wyplukiwac jego sperme z organizmu???? bo jesli po prostu potraktowal Cie jak gabke to niech spada! pzdr

no ale autorka tak sobie wybrała, niedojrzała gówniara wzieła sobie gówniarza:P a dla mnie worki na sperme są bleeeeee:P

e tam i tak jestes smokiem wiec jesz tylko dziewice;p a worki na sperme chca byc najwyrazniej workami na sperme - gdy w zyciu nie ma czasu na milosc, seks nadal jest potrzeba, ktora trzeba spelnic. no takie zyie no

Gość aqyh
death dragon, a jak definiujesz worki na sperme? masz na mysli seks za kase czy po prostu kobiety traktujesz przedmiotowo?

ale wy jestescie mooonndrzy a taknaprawdęnie o to w tym topicu chodziło wg mnie facet egoista, ale poliloa on moze chce cię usidlic ale skoro tak, to niczego dobrego, to nie wrozy...skoro posuwa się do takich sztuczek ale wiesz on ze swojego egoistycznego pkt widzenia nie przejmuje sie tym, bo jak cos, to tobie zostanie dziecko i wszystkie problemy z tym związane poza tym nie liczy się z tym jaki ty masz na to pogląd, czy chcesz tego czy nie, a to juz traktowanie przedmiotowe poobserwuj go :D i zastanów czy warto z takim egoistą tracic czas

a wibratory sie nie spuszczaja zawsze tez zostaja sprytne paluszki...Ratunku!! topik zalewają strumienie spermy , kto sie kurwa tak spuscił w sam srodek:P??

ja sie spuscilam i co? masz cos przeciwko? a sprobuj cos miec! no. a wibrator to jednak nie facet, smoczek ty jestes facetem prawda?

kolorowa: i własnie to amo próbuje powiediec a nie chozdi mi bynajmniej o przedmiotowe traktowanie kobiet raczej o kobiety które traktuja swoja ciało przedmiotowo.. sex bez miłosci jest gówno wart a wnioskuje ze autorka nie kocha faceta...

jakto seks bez milosci jest gowno wart. ja protestuje. czasem w zyciu nie ma czasu na milosc i np zeby zaspokoic swoje potrzeby mozna bawic sie z kolezanka za jej zgoda bezinteresowosci ja protestuje^^

mrau tak do mnie słodko mówisz.."smoczku" zostan ze mna :)ja sie nie spuszczam tylko zostaje :) zreszta teraz poszcze bo za bardzo sie szanuje zeby zostawac w workach na ....

tak sobie mysle kolorowa czy to bylo pytanie do mnie czy do smoczka^^

a ja tez poszcze bo sie upilam i moj facet sieobrazil i poszedl spac buuu XD ale jutro i tak go dopadne o;p

Gość poliloa
wnioskuj sobie co chcesz, nie znasz mnie i nie wiesz co czuję, a mnie to niewiele obchodzi, i tak zwracam uwagę tylko na wpisy które traktują o temacie tego topiku i o pytaniu które zadałam nie rozumiem jak mógł być tak głupi by iść na żywioł i zupełnie się tym nie przejmować a jeszcze potem miał pretensje do mnie że nie traktuję go poważnie, bo zareagowałam paniką.

oo paliola trafiłas w sedno nie tylko był głupi ale wciaz jest, z tego sie szybko nie wyrasta.... nikt ci zle nie zyczy dziewczyno tylko sie szanuj a inni cie beda szanowali

bo tylko idioci czepiaja się słówek, no ale cóż.... bo tylko idioci uwazają ze wiedzą najlepiej bo tylko idioci chcąc siebie dowartosciowac ubliżają innym

poliloa - wiec na ten wpis zwrocisz uwage bo odpowiada na pytanie - jak idiote;p kto jest tak glupi zeby sie nie zabezpieczac? hm? idiota? tak tak tak to jest dobre slowo;p

kolorowa - dlaczego w twoim wpisie nie ma "bo tylko idioci sie nie zabezpieczaja"? :D