Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parysa

oje roczne dziecko nie robi pa pa

Polecane posty

Gość parysa

Mój roczny synek nie chce robic pa pa ani kosi kosi, robił kosi kosi jak był młodszy i pokazywał gdzie kokoszka dziobała a teraz się zawiesił:-( rozumie jak mówię nie wolno itp. - czasami widzę jak spojrzy i i tak robi swoje, a czasami posłucha ale za chiny nie zrobi pa pa? dlaczego?! urodził się z niedotlenieniem, miał robione usg główki i jest o.k. czy mam jakieś powody do zmartwień bo moja mama twierdzi że tak;(

może się nie znam,ale ywdaje mi sie,że dziecko często ma takie skoki.Raz robi jedno potem zapomina i zajmuje sie czymś innym.Może teraz zaczął doskonalić chodzenia albo coś innego i nie interesuje go kosi kosi ani pa pa.Ja bym sie czymś takim nie martwiła jeśli nie ma żadnych innych przesłanek.Mój bratanek też roczny namietnie robił ku ku przez 2 miesiące a teraz od tygodnia patrzy na nas jak na wariatów jak kukamy:D Zajął sie chłopak chodzeniem i nic go wiecej nie obchodzi

Gość nie dziwię się ze nie robi
kosi kosi. Nawet nie wiadomo co to jest. Może mów do niego normalnym językiem to załapie. Kosi kosi, matkooooooooo.

Gość widocznie tak ma
Ee tam,mój ma 16 miesiecy i tez przestał robic,i jakos po kafe ni szukam odpowiedzi:-P

Gość betix
no i co z tego . moje tez nie robilo jak mialo rok i to zadna katastrofa nie byla.

manka tez nie robi papa... nigdy nie robila. tzn zrobic umie jasne ale ona nie cierpi "popisów". jak sa jacys ludzie i ma zrobic coś na zawolanie to nie ma sily... dlatego nikt nie wierzy ze ona to umie tylko jest upartym osiolkiem :D:D jak byla mlodsza i np jechalismy juz do domu od mojej babci to prosilam i mowilam mania zrób papa babci a mania nic... a potem w aucie jak juz wyjechalismy to robila "papa" :D:D:D:D zolzka :D

A co to kosi kosi?? Chyba Koci Koci?? A wcale niemusi tak iść schematem roczniaka. Nie martw sie, przyjdzie z czasem

Gość Bez nika i juz
Dziecko nie robi kosi kosi i papa, bo urodzilo sie z niedotleniem!!!! Boze , widzisz i nie grzmisz!! Ty mamusie lepiej poslij na usg GLOWKI :P)

kosi kosi łapci jedziemy do babci ... wierszyk taki i do tego sie klaszcze w dlonie...

U nas jest Koci koci łapci, no ale każdy został inaczej nauczony

Gość gość
Kosi kosi !?? Koci koci!!!

Gość gość
A ja znam kosi kosi ktora wersja wygra? wpisujcie miasta!

Gość gość
A ja mam prawie 30 lat i nie wiem ani co to jest kosi kosi, ani co to jest koci koci. Ja to dopiero opóźniona w rozwoju muszę być, hahaha.

Gość gość
no to dobra ja np. jestem z Tarnowa. Tu wszyscy odkąd żyję mówili kosi, kosi

Gość gość
Koci koci. Rownie mozna porownac, ze u jednych mowi sie trzydziesci trzy, a u innych czydziesci czy. Koci pochodzi od kocich lapek.

Gość gość
kosi kosi łapci pojedziemy do babci a tam będą pieski, kotki i zabawki :P

Gość gość
my nigdy nie robiliśmy kosi, kosi,pa, pa i syn 3 lata rozwija się modelowo, wręcz im głupsze zadania tym bardziej jest na NIE