Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motakini

Kiedy zaczeliście się sexić?

Polecane posty

Jestem z facetem dwa lata, on mial wczesniej kobiete ja faceta oboje jesteśmy doświadczeni w łóżku. Słuchajcie, nie uprawialiśmy jeszcze seksu ze sobą :) ja nie moge sie już doczekać myśle, że niedługo poprosi mnie o rękę chyba nie chce czekać z tym do ślubu zresztą jak myslicie? :)

Gość żabaaaaaaa
a ile ty masz lat?????????

czemu tak? rozumiem gdybys byla dziewica, slub itp, ale skoro oboje macie pierwszy raz za soba to po co czekacie z tym az 2 lata nie rozumiem :O

wiesz co ja też nie, nie wiem jak to sie stało tak naprawde, ja nie bylam go pewna potem chcialam zaczekac, przynajmniej wiem ze interesuje go moja osoba boje sie ze sie przyzwyczaimy i w ogole z seksu nici pozniej:) kiedyś slyszalam o takiej parze ktora 6 lat po slubie nie widziala sie nawet nago :)

a ty jestes pewna ze to jest twoj facet, w sensie chlopak, przyszly maz - czy raczej kolega moze, przyjaciel bardziej? bo jesli przyjaciel to ok, ale jesli to drugie to chyba troche przeginacie. rozmawiacie o tym wogole?

to jest mój facet chłopak mam nadzieje ze przyszły mąż wiem że on myśli o mnie poważnie, aha on jest młodszy ode mnie o 2 lata wiec mysle ze zachowanie celibatu w czasie burzy hormonów bylo dla niego traumatycznym przezyciem, nie zebysmy w ogóle nic nic... pieścimy sie i w ogóle ale seks niestety, no ale chyba trzeba cos z tym zrobic bo dziwnie sie z tym czuje troszkę:)

nio trzeba i to mysle ze jak najszybciej bo jesli tak to to jest naprawde niezdrowe. pozdrawiam. 🖐️

hehehe :) dzięki Pani Martoza rade, coś z tym zrobie na pewno! pozdrawiam