Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love gienia

jak zapobiec schodzeniu skóry po dosc porzadnym opaleniu sie??

Polecane posty

Gość love gienia

plissss, za tydzien mam wesele i nie chce wygaldac jakbym miala łuszczyce a dosc sie spieklam;)

Gość love gienia
aaa smaruje sie balsamem nawilzajacym ale to pewnie za malo bo ostanio nie pomoglo;( plii moze jakies domowe sposoby

spróbuj oliwką dla dzieci,po kapieli na mokrą skore nałoż oliwke.

Gość love gienia
chwala bogu ze to nie moje wesele ale i tak nie chce zeby sie na mnie gapili jak na idiotke;)

ja tez sie troche spaliłam ostatnio. Nogi smarowałam kremem bambino tym dla dzieci, bardzoooooo tłusty i skróra nie zeszła. A byłam z tylu nóg czerwona jak burak!!!! Twarz też taką miałam, ale teraz widze, ze troche schodiz skóra ;/ tzw. na policzkach ;/ ale nie mocno bo bym wyglądała na głupia. Smaruj sie sto razy dziennie!!! Tłustymi kremami!!!

Gość a wiecie ja uwazam .....
ze co by się nie robiło to skóra i tak zejdzie tym bardziej ze jest sie mocno spieczonym. To jest normalne skora jest wtedy uszkodzona i schodzi i nic sie na to nie poradzi:(

Gość a wiecie ja uwazam .....
a pisze tak dlatego bo juz tez prze to przechodziłam i tez smarowałam sie mocno i specjalnymi kremami po opalaniu i nic:( i tak schodziła i tak:(

Gość skóra zejdzie i tak
więc można tylko mooocno nawilżać, żeby jej nie przesuszyć, ale co ma zejśc to zejdzie

Gość olus678
Ja też niedawno się bardzo spiekłam ui do tej pory mi skóra schodzi na maxa.. ale robię peelingi zeby nie zwisała tak niewiadomo jak, a potem mocno kremuje i wtedy jej nie widac ;) jesli jest nawilzona to jej nie widac,a jesli sucha to jest mocno widoczna;]

Gość love gienia
dziekuje za porady:)

Gość gość
Tak się spiekłam, że mi schodzi skóra na rękach nad łokciami, że aż mam czerwono różowe plamy i suchą skórę jak łuszczyca jak nie posmaruje lub przestanie działać żel i nie gdzie mam aż takie plamy jak do żywej skóry. Poradźcie mi jakieś sposoby żeby ta skóra nie była taka sucha i tak schodziła!!!! Już tak mam od niedzieli rana, ale te plamy zaczęły robić się we wtorek w południe po posmarowaniu żelem chłodzącym na oparzenia, że mi wstyd z tymi rękami chodzić a teraz jest ciepło. Wstyd mi z tymi rękami gdziekolwiek chodzić. Proszę was bardzo!!!!