Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagienny orzech laskowy

Przyjaciel gey

Polecane posty

Wczoraj miałam bardzo długom rozmowe z moim przyjacielem... znamy sie od 19 lat razem chodziliścmy do szkoły....on ma 25 l ja jestem o rok młodsza... nasza przyjazń istniała od zawsze we wszystkim co się działo w moim życiu mogłam na niego lizyć..kocham go jak brata...i myslałam że znam Zawsze zwracał uwage na kobiety mozna powiedziec .ze był takim nawet troche Kasanową,zawsze opopwiadał o swoich podbojach.Wczoraj powiedział mi że jest homoseksualistą ze ma stałego partnera od 2 lat...szok szokiem poganiał...zamurowało mnie,mysląłam że robi sobie zemnie jaja,ale pokazał mi jego zdjecia zadzwonił do niego rozmawiał o tym jak bardzo go kocha..mówił ze juz sie takim urodził ze niejest mu łatwo,ja to rozumiem ,szanuje ale niemoge sie pozbierać.Mówił że wszystkie kobiety o których mi opowiadał to faceci(mieszkalismy 300 km od siebie )bo on studjował w innym miejscu. Jest dalej dlamnie kims bliskim i to sie nie zmieni...ale nie dociera to do mnie...niemam do niego pretensji że mi nie powiedział poprostu nie był gotowy...czy ktos z was miał kiedys podobnom sytuacje...

Nie mialam takiej sytuacji, ale doskonale rozumiem Twoje zmieszanie. Moim zdaniem powinnas w pelni zaakceptowac "nową" twarz swojego przyjaciela. jendak powinnas porozmawiac z nim,ze nie musial tego ukrywac,ze wolisz znac prawde- jestes jego przyjaciolka, wiec powinnas go w pelni akceptowac mimo wszystko.

akceptyje go w pełnii i moje stanowisko co do jego osoby sie nigdy nie zmieni bo wiem jakim jest człowiekiem. a pozatym jestem tolerancyjna i wychoodze z założenia że każdy ma prawo żyć jak chcesz liczy sie to jaki jest człowiek a nie to z kim sypia...Ale to szok bio nie myślałam nigdy bym sie niespodziewała ze akurat on

Gość ja miałam ranke
byłam dokładnie w takiej samej sytuacji... Dziewczyny o ktorych opowiadal okazali sie byc facetami. nie chcialo mi sie w to wierzyc. Nawrzeszczalam na niego ze jesli mnie oklamuje, jesli mnie wkreca w taki glupi sposob, ze niby jest gejem to koniec z nasza przyjaznia... Jak sie okazalo jest to zupelna prawda i nadal kocham go jak brata. Szanowalam go, uwielbialam kiedy myslalam ze jest hetero - to sie nie moglo zmienic kiedy dowiedzialam sie ze jest homo.

bez obaw przeleciec nigdy mnie niechciał....a le ja przez 19 lat myslałam ze jest heterykiem moja przyjaciółka była w nim zakochana....opowiadał mi o jakiejs dziewczynie że to to że dokońca zycia..a wczoraj pokazął mi zdjęcia \"Marco\" Boje się że ona sobie nie poradzi on zawsze był dusza towarzystwa przez swój związek odizolowuje się od ludzi..dlatego ze nikt o tym nie wie...boje sie że to jego zycie w ukryciu wkońcu go zabije...stłamsi

Gość have you seen
Hej!ja mam przyjaciela geja, mial dziewczyne byl z nia dlugo ,ale zerwal , potem przyznal mi sie ze jest gejem.w pelni akceptuje homoseksualistow wiec nie mam do niego awersji czy obrzydzenia ,chociaz na poczatku zareagowalam tak jak Ty-bylam w szoku ,zastanawialam sie co moze jeszcze ukrywac, wogole zastanawialam sie nad tym czy ludzie z mojego otoczenia sa tymi za ktorych ich biore.Poznalam jego partnera- rowniez nie wygladal na geja!z czasem to zaakceptujesz ,z kumplem homoseksualista czujesz sie nawet lepiej niz z przyjaciolka bo nie ma tej babskiej rywalizacji a w sumie macie podobne problemy sercowe-mowie serio np. odrzucenie to odrzucenie - nie ma roznicy w orientacji seksualnej. musisz nabrac od tego dystansu.mi to dalo bardzo do myslenia ,jestem samotna od jakiegos roku i z nikim mi sie nie uklada ,on natomiast tworzy nawet udany zwiazek ,a wydawaloby sie ze \"u nich\" wszystkie zwiazki sa takie przelotne i chodzi im tylko sex. Zapewniam Cie ze jest mu ciezko ,ale powiedz mu ,ze cieszysz sie ze Ci powiedzial bo to znaczy ze ma do Ciebei duze zaufanie i wyobraz sobie jak on sie czul przez te 2 lata ukrywajac ten zwiazek przed Toba.To moze wzmocinic Wasza przyjazn na zawsze lub na zawsze ja zniszczyc -wszystko zalezy od Twojej postawy! pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Akceptuje go i z jednej strony powiedziałam mu ze każda kobieta chiałaby mieć kumpla geya....ale ten szok....jescze do mnie nie dociera...Wiem jedno nie zmienie do niego stosunku bo ja go szanuje zato jaki jest ,a jest bardzo dobrym człowiekiem,lojalnym,pomocnym i mnie osobiście mało opchodzi z kim sypia ale ludzie sa podli.Uwarzajom homoseksualistów za zwyrodnialców,pedofili..moze nie wszyscy ale wiekszośc naszego społeczeństwa niejest tolerancyje...tolerancja dla polaków to mit...

Gość have you seen
Z tym sie moge zgodzic ze tolerancja Polakow to mit zwłaszcza jeśli chodzi o facetow.Kiedy on mi powiedzial ze jest gejem to nawet bylam pewna podziwu dla niego ze nikt sie nie zorientowal!Ludzie ktorzy nie maja kontaktu na codzien z homoseksualistami mysla ze to najczesciej jacys zboczency w rozowych bluzeczkach z odsłonietym brzuchem,a zdziwili by sie ... gdy moj kumpel zaczal mi przedstawiac znajomych lub nawet spotkykał homoseksualistow na ulicy to rozpoznawal ich.To ciezkie ,ale mysle ze oni jakos sobie z tym radza, najlepszym wyjsciem jest emigracja bo ja tu nie widze (w Polsce) dwoch facetow trzymajacych sie za rece.

Gość have you seen
Z tym sie moge zgodzic ze tolerancja Polakow to mit zwłaszcza jeśli chodzi o facetow.Kiedy on mi powiedzial ze jest gejem to nawet bylam pewna podziwu dla niego ze nikt sie nie zorientowal!Ludzie ktorzy nie maja kontaktu na codzien z homoseksualistami mysla ze to najczesciej jacys zboczency w rozowych bluzeczkach z odsłonietym brzuchem,a zdziwili by sie ... gdy moj kumpel zaczal mi przedstawiac znajomych lub nawet spotkykał homoseksualistow na ulicy to rozpoznawal ich.To ciezkie ,ale mysle ze oni jakos sobie z tym radza, najlepszym wyjsciem jest emigracja bo ja tu nie widze (w Polsce) dwoch facetow trzymajacych sie za rece.

zapytałam sie go jak wyobraża swoje zycie za 10,20 lat powiedział że chiałby mieszkać w polsce moec gdzies domek na uboczu i zyc sobie wolnym i spokojnym.....Dlamnie Homoseksulaizm jest czymś normalnym ale ile jest takich ludzi jak my którzy to tolerujom,którzy nie widzą w nich tylko ochydnych obleśników?? Powedzciemi dlaczego tak jest??? Dlaczego nie potrafimy my jako społeczeństwo dac szanse odmienności?? Przeciesz 10000 ludzi przykładnych małżeństw udaje przed całym światem jacy sa idealni a w murach wląsnego domu mąż napier.... zone,dzieci chodzą brudne,śmierdzące,albo uprawiaja jakies perwery.Weśmy chcociazby przykład tego HOlernego każirodcy z Austri przykładny mąż i ojciec a w piwnicy więżienie:(

Gość have you seen
No własnie! mnie to tez oburza! najlepsze jest to ,ze spoleczenstwo zachowuje sie tak jakby to byla choroba ,a przeciez homoseksualizm jest od poczatkow dziejow czlowieka!ile przypadkow homoseksualizmu jest przeciez historii-bardzo duzo!to smutne ,ale mysle ,ze w Polsce ot juz sie nie zmieni i "oni" beda musieli ciagle zyc w ukryciu:( najgorsze jest to ,ze na starosc tez zostana sami bo nie moga byc ze soba legalnie .

Gość bagiennny orzech laskowy
Prąbane te nasz społeczeństwo...nieroaumiem tego swiata...

Gość pyrtuś
ale dziwna sytuacja