niunka1303857 0 Napisano Lipiec 9, 2008 no wlasnie zapisalam sie do prywatnego tylko ze ja mam swojego lekarza a jest ona wlasnie na urlopie i bedzie dopiero w czwartek wiec tydzien musze jeszcze wytrzymac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 10, 2008 wczoraj bylam u lekarza dzisiaj moje malenstwo ma 7 tyg i 6 dni:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaa258 Napisano Lipiec 10, 2008 czyli wczoraj sie zdecydowałas pójsc do innego lekarza?? :) Bardzo sie cieszę ze masz upragnionego dzidziusia :) Trzymam kciuki i dbaj o siebie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunka1303857 0 Napisano Lipiec 10, 2008 chcialam sie tylko dowiedziec kiedy konkretnie bedzie moj lekarz ale byla tam taka sympatyczna pani ginekolog ze postanowilam od razu wejsc...raczej ona przyjela mnie bez kolejki mimo ze to nie bylo prywatnie i na wizyte czeka sie z 2 miesiace.Ja tez sie ciesze z mojego niuniusia tak go ja nazwalam:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Lipiec 10, 2008 gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach