Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasuje czy nie bardzo

kwiatki dla chłopca?

Polecane posty

Gość pyza908
Ostatecznie moze byc .Ale jak juz ma byc w kwiatki to ten w te drugie bardziej pasuje dla chlopca:)

Jak ci się podoba to kupuj, myślę że nie ma się co zastanawiać czy pasuje czy nie. To ty masz z nim chodzić na spacery :)

Gość bro.nka
mnie sie on osobiscie w ogole nie podoba, z tych wzorzystych wybrałabym pomarańczowy albo szary, no ale kazdy ma swój gust nie cyndol sie, pasuje dla chłopca

dziękuje za odpowiedzi. uslyszałam wlasnie, ze takie kwiatki to jak dla pedałka i tak się zaczęlam zastanawiać. Przecież to dziecko a do dziecka pasują takie różne wzory. nie chcę jednokolorowego bo widziałam je na żywo i wyglądają smutno. najbardziej spodobał mi się ten niebieski. wydaje mi się taki radosny i dziecięcy.

Jejku co za głupota "jak dla pedałka" koszmar. Nie słuchaj takich wypowiedzi. Mi się on też nie podoba, ale on ma się podobać tobie, nie komuś innemu. A co powiedzą gdy chłopiec bawi się lalkami, a jak ma kwiatuszek na ubranku, co to chłopcy to tylko samochody i inne. Daj spokój. :)

Gość co się przejmujesz
wypowiedziami innych? Fajne wózki wybrałaś dla swojej pociechy. O gustach rzecz jasna się nie dyskutuje, ale ja osobiście wybrałabym z tych, któe podałaś- pomarańczowy lub czarny- jeśli muszą być kwiatki 🌻 Słusznie powiedziała okokokokokokoko- chłopcy to nie tylko samochody, ile się teraz widzi dziewczynek bawiących się narzędziami, samochodzikami, pilotami od tv... i jakoś nikomu to nie przeszkadza :) wybierz to co ci się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twój dzidziuś, twój wózek, twoje spacery i twoje życie!

z tych z kwiatuszkami podoba mi sie pomaranczowy :) a generalnie te kwiatuszki moim skromnym zdaniem chlopcu na pewno nie beda przeszkadzac:)

Gość na pewno bedzie noworodek się
przejmował w czym jezdzi na spacery :O To Wy nie wiecie,ze takie rzeczy jak wózki są robione pod gust dorosłych? A np.pieluchy z kolorowymi wzorkami to niby kogo maja cieszyc? Dziecko? Wątpię :D

Ja ogólnie nie jestem za kupowaniem takich wielkich wozów, bo jest z nimi ciężko . Ale ten dla chłopca może być. A to określenie \"mały pedałek\" może sie tyczyć misiów też na ubrankach, kotków, zabawek w postaci pluszaków- więc nie wiem wogóle jak tak można było określić twoje dziecko...

wózek - szczególnie ten błękitny z kwiatami bardzo mi się podoba :) a kolor i wzór - Tobie ma się podobać :) Moja sąsiadka kupiła dla swojego synka cały czerwony dokładnie taki: http://www.allegro.pl/item393991637_wozki_coneco_v3_foteliki_z_adapterem_gratisy_.html kolor naprawdę śliczny i wózek skrętny, naprawdę fajny, ale sąsiadka mi mówiła że będzie go sprzedawać bo.. ma dość już tłumaczenia wszystkim wkoło że jej dziecko to Emil a nie Emilka... ale my mieszkamy w otoczeniu samych Babć emerytek wiszących wiecznie w oknach... które z nudów potrafią tak \"życzliwie\" zamęczyć człowieka... zatem jeśli wózek Ci się podoba i masz \"normalnych\" sąsiadów i jeśli czyjeś gadanie nie będzie Cię w stanie zamęczyć to jak najbardzie jestem za :)