Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Galardiela

Zdrada czy nie? Pomocy!!!

Polecane posty

Ja mam dylemat. Juz od 8 m-cy jestem z chłopakiem. Nawet sie zaręczyliśmy, Wszyscy znajomi zazdrośćili nam naszej miłośći. On swiata poza mną nie widzi, poświęca sie całkowicie (np. nowa komórka tylko po to żebym ja miała taniej do niego) Przyjężdza do mnie z 150 km oddalonego miasta nawet na kilka godzin by mnie zobaczyć. Ale jest problem-jest hm... znaczna różnica wieku i on wie że nie chcę rozpoczynać narazie wspolżycia ale rozumie to. Czyli na pierwszy rzut oka i nawet jakby sie bradziej zastanowić idealna para prawda? Jednak wczoraj odkryłam coś co poruszyło mnie do głędi-penetrując album jego telefonu by pokasować swoje niektóre zdjęcia natknęłam sie na 3 zdjęcia nagiej dziewczyny. Zapytany czy mnie kocha i czy mnie nie zdradzi zapewnia (patrząc w oczy )że nie. Nawet nie mam sie kogo spytać o zdanie bo i tak nikt by mi nie uwierzył!!!!!! Ratunku! Co mam zrobić? Zostawić go gdy planujemu wspołną przyszłość i wykańczamy wspólne mieszkanie? Nie mam siły by sie go o to spytać bo boje sie że odpowie mi to czego sie obawiam. Może ona nic dla niego nie znaczy tylko zaspokaja przy niej swoje potrzeby czego ja narazie nie chcę dla niego zrobić? Pomocyyyy!!!!!!!!!!!!!

Gość zapytaj wprost co znacza te
zdjecia

"Może ona nic dla niego nie znaczy tylko zaspokaja przy niej swoje potrzeby czego ja narazie nie chcę dla niego zrobić?" a nawet gdyby to co??? Jest to dla Ciebie jakas ulga???? Byłabyś zadowolona, bo Ty nie chcesz, a on znalazł sobie mało znaczącą odskocznię i póki co zostawi Cie w sokoju???? wiem, ze dla kobiety, która jeszcze nigdy się nie oddała mężczyźnie jej "dziewictwo" jest czymś ważnym, wyjątkowym, ale wszystko ma swoje granice. Naprawde nie rozumiem, jak można na własne życzenie, z pełną świadomością "robić taki gnój" we wasnym związku (sorki za wyrażenie, ale inaczej tego nazwać nie mogę) o zgrozo :D

Gość wkurzona bardzo zona
nie wierze w to co czytam :D

"planujemu wspołną przyszłość i wykańczamy wspólne mieszkanie?" przy takim obrocie spraw i na takim etapie związku naprawde wciąż go od siebie odsuwasz???? Ile Ty masz lat, 15????

"i on wie że nie chcę rozpoczynać narazie wspolżycia ale rozumie to. Czyli na pierwszy rzut oka i nawet jakby sie bradziej zastanowić idealna para prawda?" tak idealna para... znajomych :D

w sumie to zdrowe podejscie... facet ma worek na sperme w swoim miescie... autorka sie ceni :D:D wiec swoje dziewictwo planuje zatrzymac do trzydzieski... ma pewnosc, ze facet jej nie zdradzi (z powodu specyficznej definicji tego procecderu, jaką sobie przyjęła :D ) po prostu sielnka :D

"Oboje jak dla mnie jestescie niemądrzy" e tam - facet puka na boku wszystko, co mu pod człona wpadnie a trzyma sobie na zonke nietkniętą panienke... przeciez to standard w sytuacjach, gdy kobieta wierzy, ze dorosly facet "na nią poczeka"

jasne, jak nie zapytasz to właściwie tak jak by problemu nie było dlatego słusznie się boisz pogadać normalnie, lepiej zapytać na forum, tam na pewno wszystko wiedza o Twoim narzeczonym :-D

Gość no zaraz zaraz moze to była
siostra na zdjęciu, czy coś, po co zaraz takie halo?

Gość komiczne nie odzieraj
tak brutalnie dziewczyny ze złudzeń...

Gość życie...
spadłam z krzesła... Ile Ty masz lat? Ile on ma lat? Mówisz że starszy...to się nie dziwie. Ma na boku jakąś fajną dupe która z nim sypia a Ty i tak prędzej czy później zaczniesz... czyli będize miał dwie. Dla mnie to nie facet a skurwiel skoro planuje z Toba przyszłość a bzyka na boku inną bo ma takie potrzeby... no hallo... Ile to facetów czeka na swoją partnerkę i nic za jej plecami nie robi? Wielu. A Ty niestety trafiłaś na jakiegoś idiotę. Ja na Twoim miejscu od razu bym się zapytała o co chodzi z tymi zdjęciami. A potem go zostawiła. Zdradza teraz, będize zdradzał potem.

Gość co znaczy razem wykanczacie
mieszkanie? dołożyłas sie finansowo do jego mieszkania? czy wykańczasie Twoje?

zupełnie nie pomyslalem, ze to moze być siostra.. ja tez mam w telefonie zdjecia kuzynek - z ich sesji sado-maso, zdjecia matki w ponczochach z pasami oraz krótkie filmiki z ciotkami robiącymi striptiz

Gość co znaczy razem wykanczacie
to ty komiczne masz kuyźwa niezłą ta rodzinkę!!! :D o jaaaaaa!!! pojechana ekipa!

no - mowie Ci - u mnie to normalne... dlatego mysle, ze autorka nie ma co sie przejmowac... to pewnie zdjecia jakiejs kuzynki, albo siostry

Gość wkurzona bardzo zona
a moze to jego zdjecia bez ubrania :D

Komi, :-D :-D i proponuję staraj sie bardziej, a już za jakiś czas około 20 lat nie będzie wyraźnie w tym zestawie brakować ciekawych materiałów z córką w roli głównej ;-)

"Ile to facetów czeka na swoją partnerkę i nic za jej plecami nie robi?" pytanie powinno brzmieć: ilu facetów czeka dłużej niż 8 miesięcy na kobiete, z którą planują już przyszlość, urządzają mieszkanie itp. i nie robi nic za jej plecami??? nie zadawaj takich pytań, a będziesz szczęśliwsza ;)

Polcia - na razie musze chyba kupić psa, bo fotkom w mej komorce zaczyna brakowac pikanterii :P

"Ile to facetów czeka na swoją partnerkę i nic za jej plecami nie robi? Wielu." jesli są 17 latkami i czekaja na swoją 16 letnią partnerke

Gość życie...
wiem wiem, dlatego to mnie jeszcze bardziej dziwi... Starszy facet, planują przyszłość, mieszkanie remontują czy tez urządzają, są zaręczeni... Za chwilę byłby pewnie ślub a on woli bzykać inną na boku niż poczekać... Oczywiście jeśli autorka chce czekać jeszcze z rok albo i więcej to się mu nie dziwię ale wydaje mi się że angażując się tak bardzo w związek powinno się "coś" robić... rozumiem że nie chciałaby spać po miesiącu z obcym facetem kiedy nie wie na czym stoi... ale 8 miechów plus wspólne mieszkanie, itp? coś mi tu nie gra...

nie rozumiem. kompletnie !!!!!!! nie spytalas sie kto jest na tych nagich zdjeciach w komorce? Czy ty jestes powazna??? Odsuwasz od siebie mysl, ze jednak mogl by odpowiedziec ze " tak to moja panienka na boku". wolisz udawac ze nic sie nie stalo, i pewnie nawet po tym, ze tu wiele osob Ci tu napisze ze jestes nierozsadna tak czyniac, bedziesz z facetem , wezmiesz z nim slub, zamieszkacie razem, a on nadal bedzie mial kogos na boku. nie badz naiwna.

"komiczny, ale Ty masz psa. Zapominałeś???" ccciiiiiii.... znajomi Chińczycy wpadli na kolacje... powiedzialem, zeby czuli sie jak u siebie w domu... i po godzinie mialem pyszny gulasz :P

a i jeszcze jedno- 8 czy 9 miesiecy to malo MALO zeby wpakowac sie we wspolne mieszkanie wydatki i SLUB. nie poznasz faceta od strony moralow itd przez tak krotki okres.