Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka90

co na sniadanko??

Polecane posty

Własnie niedawno sie obudzilam i jestem strasznie glodna. Wiem co teraz standardowo zrobie, pojde do kuchni wlacze radio i zrobie sniadanie do tego herbatka mmm. A pozniej kawa i przed komputer, poczytac kilka ciekawych artukulow podelektowac sie muzyka. A na sniadanie marzy mi sie jajacznica z szynka ,szczypiorkiem i pomidorem a do tego piczywo czosnkowe, a Wy co lubicie jesc na sniadania?

Gość Tropical
Płatki z mlekiem :classic_cool:

Gość kurka 1124
ja jadlam wczorajsze drugie danie ,bo dopiero dzis zglodnialam

goracy kubek cebulowy albo ogorkowy i do tego knapeczki z wedzonym serem zoltem ogorkiem malosolnym i kolusiem:)

czesc glen ;D haha najpierw musze sniadanie zjesc, wiec moze pozniej ;P platki jak dla mnie sa za lekkie, nie najadlabym sie

nono sniadanko o 11 swietna rzecz ;D oj taka zupka w proszku na sniadanie to nie ejst chyba najlepszy pomysl jak na sniadanie

Gość jajecznica__
Najpierw Jogurcik maly, potem jajecznica na boczku z pomidorkiem i zielona cebulka kromka chlebka z maselkiem i do tego herbatka. Pozniej kawka na deser jakis paczek...:)

czy ja wiem czy to taka zupka malyk ubeczek kilka grzanek a cebulowy to odlot!!!

Gość madziaaaaaaaaa
mnie cebulowa jakos nie podchodzi wole kubek knorra ogórasowy ,albo żurkowy.

a czemu odrazu despeatka?? moze mam moze nie ;P tez lubie cebulowy mmm ale pozniej troche, tak po poludniu

c.r.e.a.m Twoje sniadanie tez mi sie podoba ;d ja do kawki wezme czeresnie, a jakie masz czarne czy biale? bo ja biale, calkiem nie zle tylko etraz mam ochote na czarne

kanapki z szynka... bo jajecznice jem od 4 dni codziennie i trzeba zrobic przerwe ;Pteraz ide po kawe , oj ale bedzie relax wlacze roisin murphy i pomaluje pazurki na czerwono, bo dzisaj mam mala 'randke' glen, zazrosny?;>

a tu masz taka wirtualna , zartuje glen przeciez ;) a moja 'randka' chyba zostanie odwolana bu