Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowanaaaa

Co byście pomysleli na moim miejscu???

Polecane posty

Gość Rozczarowanaaaa

Słuchajcie, poznalam faceta na czacie , klikamy ze sobą juz 3 miesiace, doszło do spotkania, wszystko wydawalo się przynajmniej mi ok. Chce sie dalej umawiać, przyszedl pare razy do pracy do mnie, chciał mnie wziąść na jakąś wycieczkę. Więc zaproponowal abym mu dala swój nr tel, bo wczesniej nie mial ani ja jego , umawialismy sie poprzez gg. Dałam numer, mówie aby puścił sygnał to mi się jego numer tez wyświetli, pucił ale z zastrzezonego. Potem powiedzial ze to był zart i ze mi poda nr przez GG , owszem podal ale jak wczoraj chcialam zadzwonić to cały czas wychodzi numer nieprawidłowy, a w smsie - BLĄD WYSYŁANIA> Dodam, ze od tego wczoraj nie mam kontaktu z nim bo pojechał na tydzien do pracy w delegację i nie moge zapytac nawet mielismy sie kontaktowac telefonicznie wiem ze spisalam numer dobrze, co byście pomyśłały zdiewczyny na moim miejscu czy on mnie w cos wkręca???? Sam od wczoraj nie zadzwonił nawet z tego zastrzezonego.

Gość pewnie ma zone
i nie chcial podac prawdziwego

Gość I warto
Pewnie jest szczęśliwie żonaty, albo przynajmniej trwale związany. A Ciebie chce mieć tak na boku, dla rozrywki

Gość Rozczarowanaaaa
Twierdzi, że jest rozwiedziony .

Gość moj tez twierdzil
potem sie przyznal ze ma zone:o

Gość leila veila
tydzień temu okazało się, ze facet którego znam od 2 lat- mielismy plany na przyszłość- nie dość , że ma zonę to jeszcze zrobił jej dziecko. Daj sobie spokój z patałachem. Jesli się jeszcze odezwie- sam- nie po to by odpowiedzieć na Twoje maile czy gg to wykaż się sprytem, niech pokaże Ci wyrok. Teraz mężczyźni spadli "na psy" sami oszuści i klamcy. Pozbądź się złudzeń.

Gość Emili123123
Ja bardzo krotko Kazdy jest inny poczekaj trochę moze sie wyjasnie, na swiecie dzieje sie bardzo róźne rzeczy mysle ze sprawa z tel moze byc tłumaczona na tysiac sposobów wszystko bedzie dobrze :)

Gość Rozczarowanaaaa
To smutne wszystko, bo naprawde temu gościowi zaufałam a moze on sie pomylił jak pisał mi numer na GG ale wątpię w to bo pytalam czy na pewno taki numer. To już nie pierwszy raz mam takiego pecha. Dorosły facet a bawi sie w podawanie fałszywego nr tel przeciez wiedział ze to się wyda i ze zadzwonie . Na szczescie nie zdazył mnie wykorzystac :( A moze o to chodziło za długo marnuje na mnie czas a tu nic sexu niet. I chce się wycofac a nie potrafi powiedziec prawdy.

Gość Emili123123
leila veila jesli masz takie zdanie o meżczyznach to radze nie wiazac sie z zadnym bo zawsze tak bedzie ze nie bedziesz ufac a bez tego nie da sie zbudowac zwiazku

Gość Adelajdaadmowska
a ile ona ma lat i ty w jakim wieku jestes?Moze faktycznie pczekaj jak sie to wyjasni zajmij sie czyms nie mysl o tym jesli sie nei odezwie to bedziesz wiedziała ze cos kercił i daj sobie spokój

Gość Rozczarowanaaaa
Ja mam 28 , jestem rozwódką, on ma 41 !!! I twierdzi, ze tez po rozwodzie jest.

Gość Emili123123
Adelajdaadmowska - i to jest słuszny głos w całej dyskusji. My kobiety powinnismy kierowac sie madroscia i sercem, dbac o swoje szczescie bo zawsze warto

Gość Rozczarowanaaaa
A jeszcze jedna rzecz mi spedza sen z powiek, kilka razy było tak, że siedziałam na GG, rozmawiałam z siostrą a tu nagle jego GG robiło sie dostepne zawsze w godzinach takich gdy powinien byc w pracy ( w pracy nie ma możliwości korzystania z komputera ) I to dostepne robiło się zawsze o tej samej porze dna. Juz potem specjalnie wchodziałm zobaczyc czy znów to samo . Robił się dostepny i za jakies 5 minut niedostępny. Mysle ze jest naprawde w tej pracy o tych godzinach, on pracuje na budowie. Moze ktos z nim mieszka i wchodzi na GG? On twierdzi, ze to niemożliwe, aby tak się robiło, że nierealne i ze cos mi sie pomyliło Czy GG ma takie błędy wiecie coś ?

Gość Emili123123
widze, ze masz wiele watpliwosci - najlepiej wyjasniac sie ze ta 2 osoba, tylko ona moze ci powiedziec prawde i tylko ty musisz widzeiec czy własnie prawde ci mówi.

Gość BubbleGum
pracuje na budowie i pojechał na tydzień w delegację? :)

Gość Rozczarowanaaaa
Tak mówił