Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna em

Kobietki za kierownicą

Polecane posty

jak mialam jazdy to tez jeZdzila w miekkiech obuwiach,wtedy czuc pod pedalem kiedy bieg zmienic :)

Mój chłopak jak gdzieś daleko jedzie to ściaga buty i jedzie w samych skarpetkach, bo podobno tak mu wygodniej :D

ja jak wychodzilam na kursie z auta to cala byłam mokra :P a moj instruktor ciągle narzekał, ze teraz kobiety to mają takie "ciężkie nogi" :P

w samych skarpetkach dobre:D ja tez po jazadch bylam cala mokra, bo jazdy mialam 3 lata temu w lecie (wtedy co takie upaly byly)

mam koleżankę w pracy - ona chodzi dzień w dzień na 9cm obcasie, i powiedziala mi, ze też w nich jeździ! ja sobie tego nie wyobrażam :) kawałek w szpilakch to przejade, ale jak mam jechać dalej to wole wziąc na zmiane buty

na wszytskich jazdach, które dotychczas miałam przyszło mi jeździć w upał :o

W upeł jest okropnie, a jak jeszcze mocno swieci słońce i odbija się od asfaltu to czasem aż oślepia :O

eh no co zrobić... chciało się iść na prawko to się ma :P poza tym nie wyobrażam sobie robić go w trakcie trwania szkoły tymbardziej od września, kiedy znajdę się w klasie maturalnej :O damy radę przecież

ja mialam wiekszosc jazd w upal :o zrsezta, nie uwazam ze komus jest wygonie w szpilkach,jesli tak tzn ze zle ma fotel ustawiony, za blisko

No własnie ja też nie chciałam robić w kalsie maturalnej, a, że jestem z konca roku to robię po maturze :O Rok w plecy :/ Chociaz prawdę mówiąc niektórzy moi znajomi robili w 3 klasie i poradzili sobie i z maturą i z prawkiem.

statystyki wyraźnie mówią, że to mężczyźni są najczęściej sprawcami wypadków, w dodatku śmiertelnych... więc wybacz :P

ja czytam ciagle o wypadkach spowodowanych przed facetow-kierowcow :o

są plusy tego, że kobiety często panikują. jeżdżą wolniej i nie doprowadzają do wypadków śmiertelnych. kobiety najczęściej powodują drobne kolizje typu otarcia, ale nie śmiertelne wypadki. mało się słyszy o wypadkach drogowych? zazwyczaj jest w nich mowa o facetach

ojj byś się zdziwił ile kobiet robi teraz prawko :P w mojej grupie liczącej 25 osób było tylko pięciu facetów :P

to, że kobiety jeżdżą wolniej, to też nie do końca prawda. Mnie najbardziej wnerwiają dziakowie w kapeluszach - zamulatorzy na drodze. Brrr, najchętniej bym do takich strzelała. A jeśli jeszcze za nim trafi się laska lub dwie, co to wyprzedzić nie potrafią, to mnie już w ogóle coś trafia za kierownicą...

witam ponownie :)) strasznie gorąco w tych samochodach, ja też mam jazdy w upale :/ umówiłam sie teraz na 18 żeby pojeździć w chłodzie, bo nie dosyć że tyle się dzieje na drodze, to jeszcze ta temperatura... a ja jeżdżę w adidasach, pomimo gorąca, muszę mieć coś stabilnego na nodze i tylko takie buty wchodzą w grę ;) co do ruszania to ze sprzęgłem na 1 mi dobrze idzie, ale gaśnie mi przy hamowaniu, bo zapominam wcisnąć sprzęgła, na szczęście mój instruktor pamięta :) jakimi samochodami jeździcie dziewczyny?? ja Toyotą Yaris i zakochałam się w tym autku

ja jeżdżę puntem, a, że jestem niska to zle mi się patrzy do tyłu :O a mój instruktor innego samochodu nie ma (czyli corsy oczywiście :P ), jest jeden no i niedawno zaczał rozkrecać interes, dlatego jeszcze się przykłada do nauki :P :D