Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

pesteczko 👄 no jak to gdzie????? Urlopowałem się masażowo :D:D

Gość yuyuyuyu
Phhhh... ja jakoś idąc ulicą też nie biorę pod uwagę i nie czuję obawy że nagle samochód wpadnie na chodnik i mnie potrąci. A jednak stosuję normalne i wskazane względy ostrożności. A mojemu facetowi ufam, bo tak czuję. I mimo to, trochę dla emocji, trochę żeby utrzymać formę inwigiluję go od czasu do czasu ;D. Mogę powiedzieć że robię to dla zabawy bo nie mam powodów do podejrzeń. No a gdyby się coś trafiło to już inna sprawa i lepiej wcześniej się dowiedzieć niż później. No bo a nuż jakaś dupa napisze do niego na N-K? To by było coś, coś ciekawego. :P :) :) :)

Gość HAHASIA
ja nie zaglądam do kieszeni i on ma pretensje, że mu jakies kwity wyprałam i skandal! haha :D powinien sie cieszyć, że nie zapodziała mi sie farbująca na rózowo skarpetka, niewdzięcznik

Lepiej wyprać kwity niż znaleźć kwity ;) a kwity ;) wyprane takie czyściutkie są ;) :D:D:D :classic_cool:

Gość HAHASIA
chce mnie zmusić do grzebania po kieszeniach! NEVA to świeża historia, lecz grzebaniu mówie stanowcze nie! :D

:D:D:D czyli szykuje sobie pewne miejsce na swoje sekrety :D:D:D:D wszak najciemniej pod latarnią :D:D :classic_cool:

nie wiem Kicia skąd wiesz że Iksik mnie szukał ? :O jakoś mi się nie zdaje :(

a co niby ma Ci się zdawać???? :D:D:D:D Wiesz jak ktoś się ciągle nie szkoli to kapcieje :D

no ja jestem jednak sceptyczna ...no ale cóż... ;) Iksik ...jakies nowe formy masażu może poznałes ?

a jakże by inaczej :) ale o tym już w następnym odcinku :)

Pozbywam sie mozolnie wszystkich nałogów :D Np miłośc.. kawa, no a kafe to był tez mój nałóg :classic_cool: Moge powiedzieć, że na tym etapie co teraz jestem, jestem prawie juz u mety :classic_cool: :D

Koteczku :D Jakbyś zgadła :D Wersaleczka bedzie ode mnie niczym "rzut beretem" :classic_cool: Ale antyk mozna jedynie podziwiac :) Nie można go nawet dotknąć :P