Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Doprawdy -> no lepiej wyprać USB niż co innego ;) :classic_cool:

Witaj Iksie :) Nastrój suuper :classic_cool: :D Nawiązuje do wczesniejszego Twojego pytania- nie przetrzepuje kieszeni nikomu :D A szkoda :( Ostatnio uprałam 200 zł 😡

Ja tam bym wolał wyprać i 1000 żeby tylko niektórych wiadomości nie mieć :D:D:D:D:D:D:D:D

Pesteczke widziałam z rana na jednym z topików, więc chyba tutaj krązy :D Koteczku.Co u Ciebie? Ja przymierzam się powoli do zwiedzania zabytków...Gdańska :D :classic_cool:

A nie widziałem :P Ale widziałem kogoś innego płonącego i te płomienie i mnie objęły;) ,a jaki spoconyyyyyy byyyyyyłem :D:D:D:D :classic_cool:

Gość xyz.....
ja niestety jestm nałogowym grzebaczem i kto mnie znać chce musi się z tym pogodzić i potraktować jak należy czyli jako skutek choroby psychicznej zwanej chorobliwą ciekawością :P

".....kto mnie znać chce musi się ...." :D:D:D:D no ja niczego nie muszę więc się nie godzę :D:D:D:D:D:D bo sam NIGDY nie grzebałem i korespondencji adresowanej nie do mnie nie otwierałem :classic_cool:

no dla takich płomieni to i wart się poparzyć :D:D:D :classic_cool: a te okłady potem mniam,mniam :)

Cosik mi się zdo ,że momy podobne upodobania ;) :D :classic_cool:

Koteczku:)Mozesz być spokojna :)Wszelkiego rodzaju antyki nie dla mnie:classic_cool:Zamierzam czynnie spędzić czas.Nie na leżeniu na wersalce, lecz aktywnie :D leżenie- nie dla mnie :classic_cool: :D

Koteczku :D Ja grzebałam,ale nie powiem gdzie :P Nawetnie marzę dotykac antyku :D Ja teraz z dala od kuszacych okazów :classic_cool: Ja teraz wolna kobieta :D

ŻONA CO UWIELBIA SEX ->🌻 no jeśli miejsce nieistotne to ja graby podnieść nie mogę :D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Zwyczajna wiem bo grzebałaś w torebce ;) :D:D:D:D:D:D:D :P

grzebałam :O przyznaje się 😭 Pewnie spłone w ogniach piekielnych :O:(:(:( Niezwyczajna ...jakoś dziwnie niespokojna jestem myśląć, że bedziesz w Gdańsku :O Może przez to że z taką pieczołowitością onegdaj czyściłaś Antyk z pajączków :D:D:D:D:D:D ;)

Iksie :) W torebce grzebię nieustannie :D masz rację :D Kocyku :D Masz rację..Rok temu czysciłam antyk z paączków, ale tylko dlatego, że mam słabośc do jednego insekta :D

• NAJŚWIEŻSZE