Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Zwyczajna,a żebyś wiedziała,że wiem zakładając żeś normalna ,zdrowa kobitka :D:D:D:D:D:D:P:P:P:P:P :classic_cool:

Gość xyz.....
"no ja niczego nie muszę więc się nie godzę" no to dlatego napisałam że jak ktoś jest w stanie to tolerować to mnie zna osobiście (bliżej). A jak nie to mnie nie zna wcale albo zna mnie dalej. Bliskim znajomym nawet w lodówce grzebię bez pytania i są do tego przyzwyczajeni :D Każdy ma jakies zboczenia :P

Gość taka jedna żona
"musztarda Też wychodzę z tego założenia i jak mój mąż zostawia telefon, to natychmiast wyłączam, do portfela nie zaglądam, a w jego przeglądarce ustawiłam opcje tak, żeby nie zapamiętywała niczego. " też tak robiłam a teraz jestem taką jedną była żoną a cały dramat polega na tym, że mogłam nią być ładnych kilka lat wcześniej i teraz byłabym juz bardziej dociekliwą szczęśliwą żoną kolejnego męża

jeśli w tym czasie grzebią to może to trochę potrwać :D:D:D:D:D

No chyba grzebią, skoro milczą :P Ale Ty Iksiku jesteś :D Jak fajnie :) Muszę się czymś zająć,np. pisac tutaj, bo inaczej robię głupoty :O

ŻONA CO UWIELBIA SEX -> lubię to Twoje podteksty ;) ten Twój chop to się mo jednak fajnie :D:D:D:D:D Zwyczajna czyli to prawda,że jak mało pracy to do głowy głupoty przychodzą :D:D:D:D:D i żeby to jeszcze były głupoty te takie ten tego ;) jak u Żony to byłoby gut :D:D:D:D:D

ŻONA CO UWIELBIA SEX -> i jeszcze bardziej Cię za to lubię :D A Ewa to była beeee bo wiadomo co z Jadamem zrobiła :D:D:D:D więc rozumię Twój dystans ;) do tej osóbki :classic_cool:

Zwyczajna ,recepta jest prosta : po prostu trzeba Ci porządnej roboty ;) z porządnym robotnikiem ;) :P :D :classic_cool:

Namiary już masz :D ino jest fest zajęty i grzebaniem i robotą ;) :P:D

Zwyczajna faktycznie brakuje Ci roboty :P:D:P:D i wzrok szwankuje:D