Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Niezwyczajna po co Kocyk jeśli bark Wersaleczk😭 😭 i i nie ma się gdzie rozłozyć :( :D:D:D:D :P Zona jak Ty mi barrrrrrrrrdzo pewną osóbkę przypominasz :D Tyle , że ów juz by mnie zupką częstowała :D;)

:) Zwyczajna ale Ty postępowa kobieta jesteś :D:D:D:D:D:D:D

Witaj Iksiku :D Staram się jak mogę :P To jak z tymi namiarami? :classic_cool: Ciągle musze się wystrzegać, żeby nie zrobić jakiejś głupoty :D I grzebię z niecierpliwosci ciągle tu i tam :P

Ha zapewne chodzi Ci o moje namiary :P:D :classic_cool: Tylko wiesz jako typowy wzrokowiec to muszę widzieć komu je daję,a nie widzę :D:D:D:D:D:D:D

Niezwyczajna :D zawsze mnie Antyki pociągały :D:D:D:D:D ;) Nowoczesność zbyt ulotna i chwilowa :P ps. Młodsi nie dla mnie :O Nigdy :O Chyba jestem na nich uczulona :D:P;) Cześć Iksik ...jak widzę jesteś świetnym \" robotnikiem \" doły zakopujesz perfekcyjnie :classic_cool:

Ale bym się teraz ochoczo zagrzebaaaaaaał :D:D:D:D:D :classic_cool:

Kotek mruczek jest jeden -> a tym ,że przydałby się ktoś do pogrzebania :D:D:D:D:D:D:D:D bo brat Onan ;) :D :P mnie się znudził:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Ło w mordę to oznacza,że pora mi udać się do łokulisty :D:D:D:D:D

:D:D:D:D pora to przestać grzebac i dać innym pogrzebać :D:D:D samolubie :D:D:D;) A na brak chętnych to chyba narzekać nie możesz :P Ech ...ja tam tylko o rozkładanej Wersaleczce myślę :D:D:D ;)

No w zasadzie faktycznie narzekać nie mogę ale nie wszystkie mnie kręcą ;) i fakt życie zaczyna się po 40tce :D:D:D:D:D:D:D:D

Iksie :P Sam mówisz, że jesteś chętny do roboty, a teraz wymigujesz się :P Gadac to Ty umiesz..:P (ale tylko to :D) :) Koteczku :D Antyki to do muzeum , a nie do testowania :D Wokół pełno modnych sof :D

Zwyczajna jak ty wszystko lepiej ode mnie o mnie wiesz:P:P:P:P Końkludując : ja tam lubię sobie powalczyć więc i topór wojenny wykopać wykopie chętnie :D:D:D:D:P:P:P:P Ha przynajmniej mam propozycje w przeciwieństwie do wszystkowiedzących ;) :P Poza tym niektórzy nawet gadać nie potrafią :P:P:P:P:D:D:D:D:D :classic_cool:

Podobno :D:D:D:D:D ale w narcyzm nie wpadam bo mom jeszcze trochę samokrytycyzmu :classic_cool:

Mnie ostatnio naszło krytykowanie zwłaszcza innych :P Sama o sobie złego słowa nie powiem :classic_cool: :D :D Po tym grzebaniu pora się napić i nabrać sił na kolejną porcje grzebalstwa ;) :D :D

ŻONO no to co sobie zapodamy bo i ja bym cosik dobrego łyknął :D:D