Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Kobietka :) witaj :):):) Kicia mi pozazdrościła włosów i zrobiła się na rudzielca :D

Pesteczko ..😭 Ty paplo :(;):P:P:P:P No cóż prawda ..nosiłam się z Tym zamiarem długo i buch ...jestem rudzielcem :classic_cool: ps. Pierwsze moje spotkanie z panem Prezesem telefoniczne : Pan Prezes :...proszę zrobić "to i to "[ mówił mi o rzeczach oczywistych :O]..następnie "to "... Ja Zołza ....Panie Pan to chyba "Widzi " że ja blondynka :D:D:D Pan Prezes zaczął się gęsto tłumaczyć , że nie każdy o tym wie:P:D:D:D teraz już nie mogę mu tak powiedzieć:( ech..trochę szkoda :classic_cool:

Niezwyczajna :D:D:D:D moja miłość też było warzywem :D a co do konsumpcji ... no nie będe się w szczególy wdawać:D:D:D:D Smaczne i soczyste :D:D:D:D;) ech..aż mi slinka normalnie cieknie ':D:D;) Iksik ..masz racje czasem mięsko dla odmiany ..czemu nie ;):D Monotonia jest najgorsza :O

Topór wykopany :P i jak trzeba będzie to go użyję :D

Wcinam warzywka i owoce, ale tylko dlatego, żebym pieknie wygladała na wybrzeżu :D Uspokajam Cie jednak Koteczku, że nie gustuję w białych warzywach :P Wolę marcheweczkę, fasolkę, buraczka... :D Bądź spokojna :D To warzywko używam tylko gdy delektuję się aromatycznym rosołkiem, a więc baaardzo rzadko :D No cóż... antyk trzeba oszczędzać i nie eksploatować za bardzo :D :classic_cool:

pesteczko to może mi też rzucisz jakąś swoją fotkę bo tak to masowałem z zawiązanymi oczami :D:D:D

😭 a wiec to PRAWDA 😭 😭 Przyznałaś się w końcu 😭:( Używasz warzywka i to jakiego 😭 białego i długiego 😭 o ja nieszczęśliwa :( :D:D:D:D:D:P ps. mam nadzieje ,tylko , że nie nazbyt często go WYKORZYSTUJESZ DO KONSUMPCJI :o BUUUUUUUUUUUUUUUU.........ranić to Ty umiesz :( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:P ;)

Koteczku :D Białego warzywka uzywam tylko w postaci zielonej naci :D :classic_cool: To co najważniejsze zachowuje dla Ciebie nie naruszając jego długości :D Nie becz, bo jestem lojalna kobieta :D Nie konsumuję Twojej własności :D :classic_cool:

Kicia...bo ja chcę zdjęcie Kobietki :):):) Iksika też bym chciała ale pewnie nie dostanę :( ;)

pesteczko właśnie Ci coś wysłałem i od razu sorki żem tak mało przystojny :O