Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flamenquita

Pokazy tańca na weselu

Polecane posty

Gość flamenquita

A ja na wesela polecam pokazy tańca. Sama tańczę flamenco i u mnie na weselu koleżanki zorganizowały krótki pokaz a potem ja też zatańczyłam, w sukni ślubnej. Goście byli oczarowani :) Zabawy weselne, szczególnie te mniej smaczne, wzbudzają ostatnio wiele kontrowersji. Jeśli Wy sami albo ktoś z przyjaciół umie coś zatańczyć i potem wciągnąć gości, albo popisać się czymś innym to polecam gorąco. Na takie "występy" wszyscy chętnie popatrzą i pochwalą. A jak sami nie chcecie niczego tańczyć to polecam moje koleżanki i pokaz tańca flamenco :) http://www.pokazyflamenco.pl Piszcie czym jeszcze można zaimponować gościom i Młodym.

i niech tak zostanie;-)postaw go przed faktem dokonanym;-)mi tez sie strasznie tango podoba!fajny pomysl:-) ewela gdzie bylas jak cie nie bylo??:P

Gość wałeczka
Mnie sie nie podobaja takie bajery. Według mnie to zawracanie dupy. Podobnie jak jakies gołębie przed kościołem, bryczki, sztuczne ognie, slajdy, tańczenie z cudownymi rodzicami itd. Jak już cos ma byc, to wole zabawy, w których sama moge wziąć udział. Co to za przyjemnosć patrzyc, jak jakies tam kolezanki tańczą flamenco.

Lalka to Ciebie nie bylo :) Przeprowadzilismy sie do nowego domu wiec zyjemy w izolacji od swiata, czyli bez internetu ;) Dobrze,ze w pracy mam internet :)

a co jest niby zlego w bryczce?przeciez to tak samo jakby mlodzi jechali samochodem,cos ci sie pomylilo

aaaaaaa,a jak sie udalo przyjecie?wyszlo tak jak planowalas?tance byly?

Gość flamenquita
Bryczki i inne wynalazki są bardzo przyjemne :) Ja zamiast limuzyną jechałam londyńskim piętrusem - razem z gośćmi z Kościoła na wesele. Po drodze była niezła impreza - wszyscy śpiewali i się śmieli. A na tańczące koleżanki patrzy się super, szczególnie jeśli Panna Młoda również zatańczy. Popieram pomysł z tangiem :) będziecie rewelacyjni i niezapomniani a goście będą zachwyceni. Powodzenia.

Lalka Ty nic nie wiesz. Moi bracia mieli wypadek samochodowy w drodze na lotnisko wiec ja przelozylam przyjecie, bo bardzo chcialam,zeby oni mogli z nami byc w tym waznym dla nas dniu. Nigdy w zyciu sie tak nie balam jak tamtej nocy i nikomu nie zycze takiego przezycia.

Gość gość
15 minut i kasa przyleciała. Chcesz, to nie rób z siebie gwiazdy, ale zrób wesele w postaci kursu tańca. Oczywiście podstawowe kroki, ale można. Weźmiesz niezłą kasę, ale niestety spędzisz kilka godzin zamiast kilkunastominutowego występu. Tylko że to ma sens. Gościom się spodoba, niejeden się ucieszy, że poznał podstawowy krok czaczy. Chcesz zarobić, wymyśl coś fajnego, a nie naciągaj ludzi na występ wątpliwej gwiazdy. Bo na weselu gwiazdami mają być młodzi. Tylko młodzi!

Gość gość
Wątpliwa atrakcja dla gości. Raczej większość będzie czekała tylko aż to się skończy żeby wrócić do własnej zabawy.