Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgbvdfcx

Mam 24 lata i już kurze łapki!!!

Polecane posty

Gość fgdfgbvdfcx

jak krem w moim wieku ????? doradźcie coś

też mam kurze łapki :D za dużo sie śmiejesz :P

Gość ja mam 19
i tez mam:P

Gość malwek
No i ja mam. I nie wiem - stosować na to już jakiś krem? I czy jak zaczne nakladac jakiś dla starych bab (sory;)) to czy nie bede musiala coraz mocniejszych stosowac?:-O

Gość day by day
A gdzie sa dokladnie te kurze lapki? To zmarszki "wychadzace" od zewnetrznych kacikow oka?

Gość malwek
u mnie tak. To są kreseczki wychodzace od zewnętrznego kącika oka, najgorsze jest to, ze widac ja (wprawdzie z bliska) nawet jak sie nie uśmiecham. W ogóle zauważyłam, że mam bardzo suchą skórę wokól oczu i przez to coraz bardziej uwidaczniaja się zmarszczki.

Gość OLA34_
ja z kolei miałam zmarszczki w wieku 20 lat ;(((( chodzilam na uczelnie zalamana ;( cholerne geny. probowalam roznych sposobow - tych tanich rowniez (kremy). Na nic sie one jednak zdaly, mialam wrecz wrazenie, bo kurze lapki sa jeszcze wieksze, niz byly. moj chlopak byl zalamany, poniewaz cholerne rysy bylo widac na kilometr!!! SERIO. DRAMA :( jako, ze jest lekarzem, wiedzial co zrobic. zapisal mnie na wizyty do DR DETHLOFF w Warszawie. Polecono mi serie zabiegow z naturalnych osoczy bogatoplytkowych. i co? to byl strzal w dziesiatke :) kosztowalo to troche kasy, ale coz, facet wtedy stawial to nic nie zaplacilam ;))))

Gość gość
Kremem to się można profilaktycznie smarować, zmarszczki tylko lekarz usunie. Gorąco polecam to co mnie pomogło na kurze łapki, czyli wypełnienie kwasem http://www.techderm.pl .