Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drozdzowkazdzemem

Kto poplakal sie u psychologa?

Polecane posty

Gość drozdzowkazdzemem

Ja nie moglam sie powstrzymac:)

Nigdy nie byłam i nie będę u psychologa. Ze swoimi kłopotami umiem sobie radzić sama, i nie muszę płacić, żeby ktoś zechciał mnie wysłuchać i jeszcze pytał co w danej chwili czułam. Żenada :O

żenada to twój tekst. czasem nie można sobie poradzic samemu

Gość ja bym sie chętnie wypłakała
i juz szykuje sie psychicznie na wizyte...

A co bidulko? Facet cię zostawił i pobiegłaś się wypłakać u jakiegoś psycholożyny? :D Kiedyś już ci pisałam- nie odzywaj się do mnie, bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia

Gość co za ignorancja
Chinka, ludzie latami mecza sie w swoich piekielkach w obawie przed miazdzaca opinia takich, jak Ty. Wrazliwosci troche!

nikt mnie nie zostawił i nie mam zamiaru opowiadać ci o moich problemach, bo ich najzwyczajniej w świecie nie zrozumiesz :o

Gość HAHASIA
psycholożyna? ja piuerdole aleś Chinka spluła sie własnym jadem hahaha. Swoją drogę, może sama sie kwalifikujesz do leczenia tylko tego nie wiesz?? :P

Gość czarna woda
Ja jak mi jest smutno ide do kosciola. troche sie pomodle, troche sobie posiedze, troche poplacze i jak wychodze to zaraz mi lepiej:)) a co lepsze jest calkowicie za darmo i moge sobie pojsc kiedy tylko chce.

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
takiej to tylko wysłać złą karmę...a żeby ci się coś stało i życzę miłego radzenia sobie samej np z szokiem po urazowym...łatwo gadać komuś kto nie ma problemów większych niż kłótnia z chłopakiem

Gość drozdzowkazdzemem
Chinka Czikuczikulinka o lol :P chyba za lekko masz w zyciu, malo mnie to obchodzi meaaa Dzieki :) strasznie glupio sie czulam, nie chcialam ale nie dalam rady nie ryczec. Jak zaczela wypytywac mnie o rodzine i cale zycie sobie opowiadac to ło matko:P

czarna woda... bo nikt nie chodzi do psychologa jak mu jest smutno do jasnej cholery. ludzie chodzą naprawde z mega problemami

Gość drozdzowkazdzemem
Ja tam chodze z NFZ wiec tez mam za darmo

zadałaś pytanie wiec odpowiadam, nie tłumacze sie bo nie ma komu :o

Gość menelinda
psycholog jest bezpłatny... w większości przypadkow po uprzednim zapisaniu sie ... nie popisalas sie wiedzą jak sie wypowiadasz to przynajmniej miej o tym choć trochę pojęcia

Gość czarna woda
psycholog musi gadac ladne slowa bo zgarnia za to niezla kase. ja wole wygadac sie komus bliskiemu kto wiem, ze bedzie ze mna szczery i nie bedzie zadal forsy za moj smutek.

Gwiazdko Idź do psychologa i powiedz mu, że życzysz obcym ludziom samych złych rzeczy, żeby mieli choć trochę ciężej w życiu, na pewno zajmie się twoim problemem I rozumiem że jesteś buddystką, bądź też wyznajesz hinduizm skoro karmy chcesz rozsyłać :D

Gość hoho jaka madrala
chinka alez ty zasciankowa

Gość green_kitten
ja jesli bym juz musiala isc,to do psychiatry,w zadnym razie do psychologa..mam cala szkole przyszlych psychologow ( ja sie do nich nie zaliczam) i ja juz sie poznalam na tym,jak oni chca innym pomagac i w jaki sposob oceniaja swiat..zalosc

Gość drozdzowkazdzemem
Tylko co wtedy kiedy nie ma sie kogos bliskiego komu mozna sie wygadac a wrecz przeciwnie, jak ktos bliski gdy pozna Twoja slabosc to wykorzysta to przeciwko Tobie. ehhh rozne sa problemy a tolerancja nie jest dla niektorych ludzi mocna strona. Ja tez sie modle, ale nie zaszkodzi tez pojsc do psychologa, ktory LECZY. Bo nei leczy sie tylko lekami, rozmowa, psychoTERAPIA to tez forma leczenia. Pozdrawiam uswiadomionych:P

Gość ja płaczę
ale u psychoterapeutki,wlasciwie na kazdej sesji,a czyli co tydzien...

Gość HAHASIA
za to widze chinko ze jest kolejny temat o którym nie masz pojęcia : czym jest karma? skoro powtarzasz głupoty za gwiazdką

Mam gdzieś czy latacie do psychologa raz na tydzień, czy wcale Nie w tym rzecz Tylko widocznie nie znacie na stopie prywatnej żadnego skoro uważacie, że oni tacy pomocni są Każdemu walą tą samą wyświechtaną formułkę i czują się zbawcami świata :D Kiedyś ludzie nawet nie wiedzieli, że ktoś taki jak psycholog istnieje No ale czasy się zmieniły i teraz co drugi ma depresję, jest zawodowo wypalony lub nie potrafi sobie poradzić z życiem i psycholog wydaje się im jedynym ratunkiem

Gość ja mam kuzynke psychologa
jak sie spotykamy na piwie to opowiada mi jacy debile do niej przychodza a ona musi im radzic. dlatego ja stwierdzilam, ze nigdy nie pojde do zadnego psychologa skoro on potem przy piwku bedzie gadal o mnie ze znajomymi. jak mam problem ide z tym do mamy albo do kosciola.

Gość HAHASIA
nie każdy jest kobietą- terminatorem Chinka jak Ty co sobie ze wszytskim radzi szybciej niz zdazy o tym pomyśleć :P