Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzonna

Strasznie sie wstydzę.....

Polecane posty

Gość Zawstydzonna

Moze to wyglądac na zmyślone sama w to bym nie uwierzyła, ale stalo sie naprawdę. Siedze w pracy przy biurku, nuda straszna, zero klientów, więc wyjęłam lusterko, zaczelam poprawiac makijaz, potem zjadłam śniadanko, i nie wiem co mi przyszło do łba zeby podłubac sobie w nosie, dłubie dłubie a tam babol w nosie mi siedzi wiec go chciałam wyjąc a tu drzwi sie otwierają i wchodzi klient akurat w momencie gdy ja tego babola z nosa wyjmowalam on to widział, nie widzialam gdzie mam oczy schowac czy sie zapasc pod ziemie i co z tym babolem na palcu zrobić, a akurat musialam sie zając tym klientem i zaczac szukac go w komputerze. On nic nie mówił ale krzywo sie na mnie patrzył zapadne sie pod ziemie chce stad uciec i nigdy nie wracac to jest autentyczna historia naprawde nie zmyslam czy waszym zdaniem powinna cos powiedziec mu jak był jesczcze ?Przeprosić?

Gość hjfgj
o kyuuuuurwa.... uhahhahahahahhaha no nie wiem co ci poradzic:) straszne🖐️

Gość odpowiedz4444
:D :-D

Gość Zawstydzonna
To staly klient przyjdzie tu na pewno jeszcze nie raz , naprawde takiego wstydu jak dzis nie czułam chyba nigdy. Jestem załamana.

Gość a tak przy okazji
pstryknąć w niego serio

Gość Zawstydzonna
Klient się wrócił, powiedział "Zapomniałem czegoś", po czym głosno pierdnął i wyszedł