Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąża-czy jestem

Temat zbiorczy-czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Ciąża-czy jestem

Do wszystkich niedouczonych małolat zakładających co dziennie bo kilkanaście tematów! 1. Jeśli podczas stosunku prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się, nie była dziurawa to nie ma mowy o ciąży. P.S. Zainwestujcie w pigułki 2. Poprzez pitting można zajść w ciąże jeśli na rękach partnera była sperma, mało prawdopodobne, ale któraś może mieć pecha. P.S. Partner lepiej niech zacznie myć rączki przed palcówką u Was bo o ile ciąży możecie nie złapać o tyle infekcje tak... 3. Plemniki nie przedostaną się przez ubranie

Gość susuo młoda
ja sie boje , naprawde sie boje okres mam dostac 19 lipca , natomiast 4 lipca kochalam sie z chlopakiem , mial prezerwatywe i zawsze gdy czuł ze dochodzi to wyciągał czlonka z pochwy i zawsze dochodzil na zewnatrz mimo ze mial gumkę , ale ja sie jednak boje ze moze wpadlismy, prezerwatywa była cała i niezsunela sie , ale mimo to BOJE SIĘ.. KIEDY NAJWCZESNIEJ MOGE ZROBIC TEST bHCG?????? I CZY BETA JEST PEWNIEJSZA NIZ test z apteki????

Gość a tak na zdrowy rozum...
...to jakim cudem twoim zdaniem miałabys zajść w ta ciążę?

Gość susuo młoda
bo moze górą sie sperma wydostala i potem jak zalozył nowa gumke to moze dotknelam tej spermy , no niewiem , ale sie boje

dziewczyno w ciąże nie zachodzi się od byle czego. Ludzie miesiącami sie starają o dziecko.poczytaj sobie pare topikow na kafe na ten temat. Poza tym prezerwatywa jest tak skonstruowana,zeby chroniła przed ciaża-jesli nie peknie albo nie zostanie w Tobie to nie ma szans na ciąze...

Gość susuo młoda
czyli raczej nie zaszłam w ciaze , boje sie bo po prawej stronie boli mnie brzuch , w sumie to tak jakby jajnik i sie boje

a jeśli on nie miał wytrysku w Tobie to jakim cudem uwazasz,że mogłas zajść w ciąże???

Gość susuo młoda
niewiem , wkrecam sobie niepotrzebnie, bo rozne cuda sie zdarzaja ale to ze strachu , a powiedz mi kiedy najwczesniej wystrepują objawy ciazy ????

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
wyedukowana autorko co to jest pitting?:O, ja znam tylko petting...jesli zabierasz sie wielce wazne tlumaczenia to najpierw poczytaj moze o slownictwie fachowym....

Gość susuo młoda
oj boże !! moze sie pomyliła i tyle no :O

nie jestem specjalistka w tej dziedzinie ponieważ w ciąży nie byłam, ale wiem że nie pojawiaja sie one bardzo szybko. Ale jedno Ci powiem jesli sie naczytasz o objawach ciazy to uwierz mi ze zaraz bedziesz miała je wszystkie bo taka jest siła autosugestii. Jesli kochalas sie 4 lipca to nie bedziesz miała żadnych objawów, bo napewno jest na nie za wczesnie. A ile masz lat jesli wolno spytac? I najwazniejsze -> nie ma najmniejszej szansy zebys w Twojej sytuacji była w ciąży.Wybij to sobie z głowy.

oj boze, no jasne niech lekarze tez sie myla w nazewnictwie, rzeczywiscie nie ma zadnej roznicy:O:O:O.....jesli zabiera sie juz za wyedukowanie kogos trzeba byc najpierw samemu wyedukowanym, proste to jasne i logiczne..ale chyba nie dla was madrale...no to rozmawiajcie dalej o ZBIORCZEJ CIAZY:P:O

Gość susuo młoda
a tak na zdrowy rozum, mam 17 lat - skoncze w listopadzie , a chlopak ma 18 i mnie tez zapewnia ze nie mamy sie czego bac , bo gumka była cała i nawet niedochodził we mnie , ale ja sie boje ze moze niewiedząc przeniósl jakos niewiem ... sperme .. boje sie i czekam na okres i mam nadzieje ze dostane 19 lipca :O

i jeszcze jedno...codziennie pisze sie lacznie....analfabetki tu siedza:O, a nazywaja inne niedouczonymi malolatami..smieszne i zalosne:O

kiedys z perspektywy czasu jak troche dorośniesz to bedziesz sie smiala z tych podejrzeń. A jak bedziesz sie stresowac to nie dostaniesz okresu na czas z nerwów i wtedy sie dopiero załamiesz...przez stres opoznisz sobie okre, stworzysz w swojej glowie wymyslone objawy ciązy itp. Wiem,że pomyslisz,że łatwo mi to pisac a Ty i tak bedziesz sie stresowac, ale powiem ci ze ja w Twoim wieku tez takie cuda wyczynialam,tez mi sie zdawalo,że jestem niemal wiatropylna:) teraz jak o tym myśle to chce mi sie smiać...

Gość susuo młoda
a tak na zdrowy rozum , ciesze sie ze tak mi piszesz i doradzasz bo naprawde sie boje a mój chlopak wyznaje inna wiare niz ja i jest to skomplikowane dosyc i dlatego sie boje , i uzywamy gumek i on zawsze konczy na zewnatrz , obym nie zaszła , kocham go , jestm z nim rok ale niewiem jak to bedzie .. ale to juz inna kwestia ..

Gość kameliiia
temat poruszyła wkońcu myśląca osoba którą jak mnie wkurzają głupie gówniary codziennie pojawiające się z pytaniem czy jest czy nie w ciąży a widzę,że dyskusja poszła w stronę kolejnej idiotki co może jest może nie:P Pozdrawiam " 15:04 Ciąża-czy jestem " ps.a do "susuo młoda" z sexem poczekaj aż dojrzejesz i dzieci przestaną Cię przerażać albo bierz tabletki idiotko:P

Gość susuo młoda
po to jest to forum by pisac tu o swoich obawach albo problemach i wysłuchowac rad innych a nie przykrych komentarzy

pomysl logicznie - gdyby kobiety zachodziły w ciąże uzywajac prezerwatyw i stosując stosunek przerywany to mielibysmy takie zaludnienie, ze ciezko by bylo wytrzymac:) Naprawde uwierz,że nie jestes ta wcale najbardziej płodna kobieta na świecie. A tak btw skoro seks dostarcza Ci tyle stresu to może trzeba sie zastanowic czy warto w tym wieku to robic. Dla Ciebie to może głupio zabrzmi, bo pewnie czujesz sie wystarczajaco dojrzała na seks, ale może wcale tak nie jest. A jesli uwarzasz,że "musisz" to zastanow sie nad jakas inna forma antykoncepcji lub poczytaj troche na ten temat,żeby zmienic troche nastawienie do sprawy,bo jak kazdy stosunek ma sie konczyc w ten sposob to...ja bym podziekowala.

Gość susuo młoda
ale ja chce uprawiac sex z moim chlopakiem , niemoge sie powstrzymac i on tez jak jestesmy sami , wiesz jak to jest ..:),,,, obym dostala okres a powiedz mi jeszcze jedno , jezeli dostane okres 19 lipca to juz nie mam sie czego bac ? bo slyszalam gdzies ze nawet kobiety w ciazy miesiaczkuja , wiec moze lepiej bedzie jak zrobie test 19 lipca?

kameliiia - nie rozumiem czy ktos Ci kaze wchodzic na te topiki i czytac te wypowiedzi? Chyba nie, wiec po co wchodzisz, czytasz i komentujesz? Moze i dziewczyna jest za mloda na seks i moze powinna poczekac ale nie poczekala.wiec po co ma siedziec i sie zamartwiac ? Mi np. wieksza przyjemnosc sprawia to ze moglam komus podniesc na duchu nawet jesli to kolejna nastolatka z tym samym jak zwyle problemem.Zajmij sie swoimi sprawami.

susuo młoda - ja Ci mowie ze juz teraz masz sie niczego nie bac a Ty mi znowu czy masz sie bac jak dostaniesz okres...dziewczyno wyluzuj - nie jestes w ciąży. A jesli to Ci pomoze to test robi sie NAJWCZESNIEJ w dzien spodziewanej miesiaczki ( oczywiscie jak nie dostaniesz) a jesli dostaniesz normalny okres i dalej bedziesz swirowac to zrob test wyjdzie Ci 1 kreska i wszystko bedzie dobrze. Tylko mam nadzieje ze nie do nastepnego stosunku, bo jak masz tak dziewczyno szalec co miesiac to ja juz sama nie wiem:) pozdrawiam

Gość susuo młoda
ja wybieram sie do lekarza 30 lipca (po okresie) po tabletki juz jestem zapisana umówiona , a poki co to gumki+stosunek przerywany , wiec mam nadzieje ze nie zaszłam w ciaze

Gość niech w końcu ktoś zrobi
porządek z tymi małolatami. Mają obawy bo zaszły w ciążę? To czemu nie zadawały pytań jak bezpiecznie uprawiać seks? Co to my wróżki jesteśmy, żeby zgadnąć, czy akurat miał wystarczająco suche rączki, czy się sperma nie wydostała itd? Ile można dziennie czytać takich tematów? Są odpowiednio dorosłe aby uprawiać seks, niech będą dostatecznie dorosłe, aby zabezpieczyć się dostatecznie przed ciążą. Przyznam że mam nadzieję, że te kilkanaście tematów dziennie to tylko żarty, bo jeśli w dobie komputerów i internetu mam tak wyedukowaną młodzież to ten świat schodzi na psy

Gość susuo młoda
bo wlasnie po to jest to forum zeby pisac i doradzac sie

Gość susuo młoda
forum jest specjalnie stworzone na tego typu problemy nie tylko nastolatek

Gość susuo młoda
na forum mozna sie wiele rzeczy dowiedziec

Gość susuo młoda
jezeli okres mam dostac 19 listopada , to moge zrobic test 20 listopada jezeli okresu niedostane? i czy test bedzie wiarygodny?

Gość susuo młoda
sory mialo byc lipca (19 lipca) a 19 listopad to data moich urodzin pomyłka ale to wszystko z tego stresu :O