Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szumidokołalas

Jak radzić sobie z szumami usznymi? czy ktos to ma????????????

Polecane posty

Gość szumidokołalas
czy ktoś mnie napisze czy do tych holernych szumuw idzie sie przyzyczajic? tylko o to prosze zeby mnie ktos powiedzial. a badania swoja droga zrobie. po to załorzyłem ten topik rzeby sie dowiedziec i nie chce mnie sie latac po innych. jak kto może to niech mnie napisze i tyle

Gość szumidokołalas
nikt mnie nie pomoże? niech ktos opdowie na moje pytanie plissss o nic wiecej nei prosze. czy to durzo?

Gość wejdż na e Pacjent -vortal
I bezpośrednio zapytaj Panią Doktor Laryngolog!pozdro!!!

Gość Jesli wykluczysz
przyczyny organiczne, naprawdę, pocieszam, idzie sie przyzwyczaic, mam to samo od wielu lat.

Gość szumidokołalas
dzieki!!!!!!!! ja za kilka dni wyjerzdżam na mazury na 2 tygodnie a jak wruce zrobie baqdania i bede sie przyzwyczaiał. dzieki.pozdro!!!!!!!!!!!!!! ale tego nórkowania mnie szkoda. radek

Gość ósemka 88
Ja też to mam i nie moge sie przyzwyczaic chociaz dzwoni mnie już od 8 miesiecy. zrobilam wszystkie badania i wyszly dobrze a mnie dzwoni. czy kiedys to minie jak myślicie??????? Mam płyte z szumem morza i cykaniem swierszczy ale to jeszcze bardziej mnie drarzni. lekarz mnie tez powiedział że musze sie do tego przyzwyczaic i dał skierowanie do psychiatry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce zrobic ze mnie wariatke co o ttym myślicie????????????????????????????????????????

Gość ósemka 88
czy ten problem nikogo nie dotyczy? Piszczie prosze. pomużcie nam. nawet jesli ktoś napisze ze sie przyzwyczaił to jest jakas nadzieja która tracimy. piszczie! Plissssssssssss!!!!!!

Gość wymarło

Gość no dobra dobra
A swiecowanie było robione???wielu ludzi to ma:)

Gość jak tam szumidokolas
wrociles juz z tego nurkowania, czy juz zdazyles zwariowac od tych szumow?!!!!!Odezwij sie moze!!!!plisssssss!

Gość TYLKO JAGA MALYCH PALCOW
CIE URATUJE!

Gość iuiuiu
mi szumi z 10 lat .tez szukalam przyczyny teraz olalam.przez 99% czasu to olewam .czasmi tylko jak jestem rozdrazniona mni wkurwia.wtedy zakladam sluchawki i slucham muzy. przyzwyczailam sie

Gość ja chyba też

Gość ja252525
ja mam jakieś 8 lat szumy..po anginie bodajże, mozliwe że skutek brania jednego leku...Na początku nie mogłam tego znieść. Ogólnie już jest lepiej, chociaż raz bardziej je słyszę, raz mniej. Na pewno przebywanie w hałaśliwym miejscu pogarsza sytuację i wieczorem dopiero mi dudni w uszach.. W ogóle mam wrażliwe te kosteczki, czasem mi pstrykają ;). Jednak jakoś z tym żyję...nie ma wyjścia ;). Ty też pewnie się przyzwyczaisz, a może z czasem osłabną. radziłabym iść do jeszcze jakiegoś lekarza ew. Mi tez badano słuch i niby wszystko dobrze itd. Po prostu mam wrażliwe uszy, wrażliwe błony bębenkowe, i takie skutki..w dodatku nprzebyte anginy... Jakoś żyję z tym ;)pozdrawiam i życzę, aby przeszło trochę albo żebyś się przyzwyczaił. Z czaem nie zwraca się już tak na to uwagi.

Gość Gość gość 2
Cześś wam zaszumieni. Ja mam szumy od ponad dwóch latbpo nurkowaniu w basenie. Przeszedłem przez laryngologów, rezonans, klinikę szumów w kajetanach i nic. Tam chcieliby pomóc, wierzę im, ale nie potrafią