Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnikka

obawiac sie czy nie?

Polecane posty

Gość monnikka

8, 9 i 10 dnia cyklu kochalam sie z chlopakiem... uzywam tabletek anty regularnie i nigdy mnie nie zawiodly. 10 kochalam sie z nim rano, pozniej jak zwykle wzielam tabletke.nie skonczyl we mnie. wszyastko bylo ok. jednak wieczorem dostalam biegunki a na drugi dzien takze wymiotow. czy to mozliwe ze moglam zajsc, bo przeciez tabletki mogly sie nie wchlonac? czy wazna byla ta tabletka w 10 dzien ktora sie wchlonela, czy na drugi dzien tez moglam zajsc, bo nie jestem pewna czy ta tabletka zadzialala... do zaplodnienia przeciez moze dojsc nawet 72h po stosunku a wtedy tabletki mogly juz nie dzialac...

a na ulotce nie jest napisane , ile czasu potrzebuje tabletka na wchloniecie ? :O 3 h zazwyczaj . poza tym nie skonczyl w Tobie ...

Gość monnikka
ale czy plemniki mogly przetrwac do nastepnego dnia? wtedy tabletka mogla nie zadzaialac..........

jeszcze raz , bo widze ze nie dociera :O ile godzin po wzieciu tabletki mialas wymioty ? jesli wiecej niz 3 , nie jestes w ciazy i tabletka zadziala

Gość monnikka
angel81 to ja tez jeszcze raz hmm..... przeciez plemniki moga przezyc nawet kilka dni

boze , widzisz i nie grzmisz :O owszem plemniki moga przezyc kilka dni . ALE jesli bralas tabletki i w przeciagu trzech godzin od ich wziecia nie wystapily wymioty czy biegunka to nie jestes w ciazy, bo tabletki zdazyly sie wchlonac i dzialaja normalnie. Rozumiem ze bralas te tabletki regularnie i po wymiotach nie przestalas brac ? nie wiem jak mozna prosciej to jeszcze napisac zebys zrozumiala