Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geograficzka

zostalam zgwalcona przez ojczyma!

Polecane posty

Gość geograficzka
nie jestem zahukana! kazda zgwalcona , ktora doznala szoku i jest w depresji jest dla was zahukana? nie jestem!

Ale powinnas byla zglosic to na policje, teraz nie byloby problemu... ja osobiscie nie wyobrazam sobie bycia w ciazy z ojczymem... gdyby ktos mnie tak skrzywdzil, nie zostawilabym tego, ojj na pewno nie.

Gość geograficzka
no to sobie wyobrazcie co bedzie jak bym poszla teraz na policje. po 11 dniach! znacie procedury policyjne i nasza policje. czuje obrzydzenie do nich. mama? nie chce jej zalamac i zrujnowac. ale bede musiala. powiem, jak juz sie troche pewniej poczuje. teraz mysle tylko o usunieciu ciazy.

Gość geograficzka
na dzis juz dosyc, musze cos wykombinowac. jakos dac rade i poszukac pomocy co do usuniecie ciazy. chyba polece po gazete z ogloszeniami o aborcji. wiecie w jakiej mozna to znalezc?

Gość poprostu no poprostu tak
prowokacja. : ] I co zyjesz sobie tak poprostu, gadasz ze swoim gwałcicielem itp.? nic sie nie stało? Gdyby cie ktos zgwałcił to nie siedziałabys na kafe, no chyba ze jestes az tak głupia.

Gość geograficzka
nie-ja, bardzo dziekuje. poczytam teraz. podoba mi sie ta strona.

Gość geograficzka
no wiec wlasnie sie przygotowuje zeby jej powiedziec tylko nie wiem jak. chyba zrobie tak jak ktos tu mi poradzil prosto z mostu. a ty, co osadzasz mnie o prowokacje, idz sie nabijac do lustra. zal mi takich ludzi jak ty, co we wszystkim widza prowokacje. a pisze o tym dopiero po 11 dniach, jak bys chciala wiedziec, nienormalna.

Gość co prawda
i tak nie wierze w całą tą historię ale chyba jesteś świadoma, że aborcja kosztuje... i takie małe spostrzeżenie kolejne: masz internet i nie szukasz informacji w necie tylko biegniesz po gazetę szukać ogłoszeń o aborcji

Gość geograficzka
a co? gdzie? w internecie znajde ogloszenia ?

Gość no przeciez napisał Ci
już ktoś zebyś kupiła postinor, a ty wciąz o tych ogłoszeniach .... aborcja kosztuje, duużo kosztuje

Gość sory body bejbe/
po 11 dniach, jeszcze podaj godzine i minute. :/ Smierdzi prowokacja, poprostu nie mozna jakos uwirzyc w to ze tak jest. Co robiłas przez te 11 dni? Po 11 dniach juz sie podniosłas? Dziewczyny po takich sytuacjach dochodza do siebie po paru miesiacach i potrzebuja opieki psychologa. I co jak cie gwałcil to co? Nic nie robiłas? nie wyrywałas sie, nie darłas? Jakos trudno w to uwierzyc, sory.

Gość co za kuuuuuuurrrrrrrwaa
niezapominajka, ty głupia suko........ :O

Nie obrazaj mnie kretynie/ko bo mnie nie znasz, ja nie stoje pod latarnia i nie daje na prawo i lewo, wiec nie mow, ze jestem kur.. i powtarzam, ze to powiedziala moja kolezanka a nie ja, naucz sie czytac

bo ja jak bym zostala zgwalcona to bym niebo i ziemie poruszyla za moja krzywde i nie pozwolila bym zeby winny lazil wolny i szczesliwy po ziemi.

a ty się z tego śmiejesz głupi kurrrwiszonie

ironia, głupia cipo, wygląda trochę inaczej

Gość geograficzka
sory body bejbe/ to dla ciebie: nie mam zamiaru opisywac calego gwaltu ze szczegolami, oblesna nienormalna osobo. to bys chciala przeczytac? jak krzyczalam i oponowalam??? tak, 11 dni! nie zeby sie pozbierac, ale wystarczajaco duzo abym mogla napisac na kafeterii!

Gość kalsyczny
przykład Prostaka używającego ubogiego zasobu słów typu kurwa, kurwiszon, suka itp :d

Gość to ty jesteś
obleśna i niemoralna geograficzko!!!

wiesz co... nie bede w ogole do ciebie rozmawiac, ja sie z niej nie smieje, wczesniej juz jej napisalam, co powinna byla zrobic, a ty badz tak mily/a i idz porozmawiac z jakims przedszkolakiem, bo twoj poziom jest ponizej klasy "0" a ja nie mam zamiaru i ochoty wdawac sie w jakies idiotyczne dyskusje z takim kapiszonem rąbnietym jak Ty. Zegnam

Gość zmanierowany krytykant
ja ci wierze. powiedz o wszystkim matce i OJCU. mozesz usunac ciaze legalnie jesli powstala w wyniku gwaltu. jesli obawiasz sie reakcji matki powiedz najpierw ojcu. matka musi wiedziec bo mieszka z przestepca.

Gość geograficzka
smiejcie sie, prosze bardzo. co za ludzie, z zycia sie smieja, z krzywdy innych i prowokacji sie doszukuja we wszystkim! a kacik kobiet zgwalconych to tez same prowokacje?

Gość zmanierowany krytykant
dziewczyno, nie przeprowadzaj nielegalnej aborcji, bo to moze sie okazac niebezpieczne dla zdrowia. masz prawo do aborcji tylko musisz zglosic ze ciaza jest z gwaltu