Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geograficzka

zostalam zgwalcona przez ojczyma!

Polecane posty

Gość geograficzka
policja wysmiewa sie z takich jak ja, wiem dobrze. znam tutejsza policje w naszym miescie. jak mam to zniesc na policji.

Gość fdwfwfe
to podpucha i to marna

Gość to czego Ty dziewczyno
chcesz???? zeby ktoś tutaj podał Ci adres gdzie za darmo można wykonac aborcję albo aborcję wogóle????

Gość zmanierowany krytykant
idz tam ze swoim ojcem albo matka. jesli zostaniesz wysmiana, zglos to. teraz istnieja organizacje ktore cie chronia i nie bedziesz z tym sama. dostaniesz opieke psychologiczna.

nie traktujcie wszytskiego sceptycznie. takich przypadkow w zyciu jest na peczki. jelsi jestes w ciazy a ojczym nie uzyl prezerwatywy to istnieje prawodpodobienstwo ze masz dowod w postaci nasienia na lozku

Gość bleeeeeeee eeeeeeee
nareszcie poszłaś niezaposrajko

Gość bleeeeeeee eeeeeeee
nie denerwuj się tak, bo w klawisze nie trafiasz :O

Gość geograficzka
Zadzwonie i juz tu nie bede pisac. dzieki bardzo. idzcie sobie na topik kolko kobiet zgwalconych i tam im tez mowcie ze to prowokacje. dzieki dobre dusze.

madrze robisz. nie ukrywaj tego faktu to zminimalizujesz jego wplyw na twoja psychike i zycie. napisz pozniej co u ciebie

Gość dyfiarz
Niezapominajka, wiesz co smierdzi? Dala dupy niekoniecznie ojczymowi ale jakiemus kolesiowi, zaskoczyla, a teraz pod pretekstem gwaltu przez ojczyma chce wzbudzic litosc i liczy na to ze damy jej tu namiary jak pozbyc sie dziecka i bedzie dla niej po problemie.

Gość nie lubiąca małego.
no to zaraz Cię znajdziemy i pomożemy!!! dzwonimy na policję bo gwałt jest ścigany z urzędu!!! powodzenia i nie martw się

Ja nie chce nikogo osadzac, z jednej strony gdyby zostala zgwalcona, nie pisalaby o tym tak, jakby nic sie nie stalo... bo nie wiem jak mozna zostac tak skrzywdzonym, przez bliska osobe, mieszkajaca pod jednym dachem i nic nie zrobic?! To jest wlasnie dziwne... znam dziewczyne, ktora zostala zgwalcona, do dnia dzisiejszego jest szurnieta, poprzestawialo jej sie w glowie i panicznie boi sie mezczyzn... mysle ze 11 dni to za malo, zeby sie pozbierac, ale jesli to prawda, co pisze ta dziewczyna, to jej wspolczuje...

dyfiarz denny poziom wypowiedzi. i totalny brak wyobrazni

Gość pomarańczka81
nie chce mie się czytać wszystkiego - czy był już wczesniej poruszony temat twojej ciąży? jak dla mnie to niemozliwe,żebyś po 10 czy 11 dniach mogła dowiedzieć się, że jesteś w ciąży... niemożliwe.

Gość zkrzywdzona
W ogole co za dziwni ludzie tu są .. Nie rozumiecie ,że mozna zajsc w niechcianą ciąze, zostać zgwałcona ?to takie dziwne? Tabletki Cytotec ..

Gość gość
szok

Gość gość
małolata pewnie kusiła faceta, rozpaliła go do czerwoności a teraz jej głupio, że przespała się z facetem matki. Zresztą cały g***t mogła upozorować tylko po to by matkę mieć znów całą dla siebie. Wiadomo, że facet od samego podejrzenia za g***t nie ma na dzielnicy czy w mieście już życia i to się gdzieś będzie ciągnęło za nim.

Gość nie chce mi się logowaćxxxxxx
Musisz matce powiedzieć i zgłosic to na Policji

Gość gość
Odwiedź stronke women on web tam możesz uzyskac pomoc odnośnie aborcji

Gość gość
sama chciała seksu ale, że by nie wyjść na puszczalską wymyśliła intrygę z g***tem. Ciekaw jestem ile w was uwierzyło by jakiejś kobiecie gdyby powiedziałaby, że wasi mężczyźni, bracia czy synowie ją zg****ili? Od razu tak nieważne co powie ? tak skreślać człowieka i nie dając mu wiary w jego słowa tylko dlatego, że jest mężczyzną?!

Gość gość
Dobrze ze ja jestem chłopakiem i niemam tego problemu choć tez ojczym podczas nieobecności mamy dobiera się do mnie ale dzieciz tego niebedzie pozdro dziiejsza noc tez była z nim w lozku mama jest w delegacji narka

Gość Zuzabe

Powiem tak , ojczym nie był , nie jest i nie będzie twoim ojcem!! Wybij to sobie z głowy i wy też wybijcie to sobie z głowy że wasi drudzy partnerzy będą kochali jak swoje!!