Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluebird

WROCłAW-GDZIE NOCOWAć???

Polecane posty

Wyjeżdzam na weekend do Wrocławia.Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś doby,sprawdzony pensjonat/hostel o przyzwoitym standardzie?bardzo proszę o pomoc.pozdrawiam:)

Gość ewelinay23
hotel studencki Trio, nie bylam ale slyszalam od znajomych ze jest ok

Gość uracylll
jest pewna opcja ale nie wiem czy się zgodzisz

Gość ewelinay23
a co chcesz ja zaprosic do siebie;)?

P.S. Nic tańszego nie znajdziesz; przerobione na okres wakacyjny z akademika :D

Gość Na suchej czyli na dworcu PKP
z menelami :D Acha, nasz dworzec nie ma normalnej poczekalni, są tylko krzesełka w holu... Na których siedzą rzeczeni menele :P🖐️

nie musi być najtaniej,byleby było przyzwoicie i koniecznie z łazienką w pokoju,dlatego niestety wiekszosc hosteli odpada:( ale dzięki za pomoc:)może jeszcze jakies sugestie?

xxgirI_x --> sprawdziłam link,dzięki:)nie chce wyjść na rozkapryszona paniusię,ale jak dla mnie,warunki raczej spartańskie.w zeszłym roku byłam na weekend w Krakowie i też nocowałam w akademiku,ale warunki bez porównania-nowy budynek,wygladający jak hotel ,pokoje czyściutkie z łazienkami,cudo.

Gość Jezuuu kobieto ...
... Ty tam jedziesz na weekend, czy na miesiąc? Masz się tam raptem jedną noc przespać! Ale jak chcesz super warunki, to trzeba było od razu pisać: http://www.orbis.pl/pl/wroclaw/hotele/orbis_wroclaw Muszę Cię zmartwić, że niestety Apartamenty Superior są już pozajmowane na ten weekend, ale Pokój Superior dla jednej osoby wciąż jest dostępny w cenie 400 PLN za nockę :P

Jezuuu kobieto ... ---> goń się:P ;) jak nie masz nic do napisania na temat,to badź uprzejmy/a nie prawić mi morałów.

Gość kokokolinka
he he bo ja rodowita Wrocławianka :P

Gość gaździno
nie wiem, co to ktos tu na nia napada w głupich słubicach dało się znaleźć nocleg - w akademiku, w którym pokoje niezamieszkane wynajmuje się na noclegi; pokoik malutki, ale z własną łazieneczką, łóżko, szafka, wszystko jak należy miedzy odrapaną ruderą a hotelem hilton jest jeszcze spora przestrzeń, prawda ?

Gość nihga
mozna w Piaście to blisko dworca, jak nie masz kasy to mozesz spać w pokoju wielosobowym link www.dwpiast.pl

byliśmy na koncercie we Wrocławiu i zatrzymaliśmy się w Gościńcu Iwinianka. Naprawdę fajne warunki, mięliśmy dostęp do kuchni i co było dla nas najważniejsze niskie ceny. Namiary na nich www.iwinianka.pl

Gość mi_lady120
Polecam Hostel Babylon, blisko centrum, hostel o standardach hotelu:)czysciutko i wszystko jest nowe, a ceny taniutkie, nawet od 35zł/za osobę :) http://www.babylonhostel.pl/pl/

Gość gala19
Na podobne okoliczności polecam: http://www.apartamentglamour.pl/. Można skorzystać z kuchni czy lodówki w przeciwieństwie do nocowania w hotelu. Opłaca się szczególnie dla kilku osób.

Gość kosmonauta12
Polecam skorzystać ze stronki www.myapartments.pl. Ostatnio będąc przejazdem we Wrocławiu udało mi się zarezerwować fajny apartament w centrum przy Rynku.

Gość cokkieee3
Jak szukasz apartamentu w Wrocławiu to może poszukaj również na stronie http://www.dwienoce.pl/ Masz tam takie noclegi w Wrocławiu, baza jest spora możesz od razu zarezerwować albo trafić na ofertę last minute.

Gość gość
Ja polecam hotel sofia http://www.hotelsofia.pl/pokoje.html . moze cena nie jest najtansza, ale hotel jest w samym centrum Wrocławia, wiec mozna zaoszczedzic na mpk i taxach. Ponadto te pokoje i te standard! Mieszkałam tam raz słuzbowo i bylam baaardzo zadowolona!

Gość Sonia14
Ja też uważam, że najlepiej wynająć sobie apartament - warunki są dobre, ma się zapewnioną prywatność i swobodę, a we Wrocławiu oferta jest tak duża, że można łatwo znaleźć coś w korzystnej cenie, np na www.luxapart24.pl

Gość cesarzowa78
po weselu znajomych nocowałam w hotelu Wieniawa w centrum Wrocławia. Bardzo mile wspominam pobyt, pokój odnowiony, wysprzątany, pachnący.