Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marrrcyssska24

ŻELE INTYMNE

Polecane posty

Gość Marrrcyssska24

jakie stosujecie zele nawilzajace intymne?? no i jak sie je stosuje?? glupie pytanie ale przygotowywuje sie do TEJ WIELKIEJ CHWILI i musi byc absolutnie wyjątkowo... Co jeszcze przygotowac doradzcie stress MILION

ja uzywam zel DUREX PLAY niebieski. jest naturalny, bezzapachowy i bez dodatkowych "atrakcji" jak mietowy czy ten czerwony. a jak sie uzywa? coz zel naklada chlopak na czlonek lekko rozsmarowuje. przynajmniej my tak stosujemy. powodzenia !

Gość Marrrcyssska24
nie strasz mnie hmmm to co zrobic zeby sie odstresowac??

a ja uważam, że durex pay "czerwony" jest fajny :) - ładnie pachnie, miły w dotyku, fajny smak ;) co do używania - jak dla mnie to ogólnie do zabawy, a więc różnie, jak kto lubi ;)

Bezedury ---> wiesz, może też zależy, w jakim celu sie go używa. Dla mnie nie jest to akurat "rozwiązywacz" problemów, ułatwiacz, ale typowy umilacz - taka ponadprogramowa zabawka, więc akurat mi pasuje to, że fajnie pachnie, smakuje i robi się cieplutko, jak się w niego lekko podmucha (dosłownie podmucha) ;)

ja nie znam akurat tego niebieskiego, ale ktoś mi kiedyś mówił, że jest baznadziejny. No ale skoro tak zachwalacie, to wypróbuje kiedyś :) a co do draznienia - fakt, czerwony jest zapachowy i smakowy, więc jesli ktoś ma tendencje uczuleniowe, to pewnie może mu nie pasować