Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochinka

krwawienie na cilescie-

Polecane posty

Gość fochinka

ponad rok brania-krwawienie przy 14tej tabletce-mozliwe ze ze stresu?

możliwe. jesli zdazy sie tak przy nastepnych opakowaniu, trzeba bedzie zmienic tabletki, bo juz nie trzymaja cyklu.

Gość fochinka
zaznacze ze jak nie brałam tabletek to miałam okres co 2 tyg :( musze zmienic gina bo "moj" to tylko cilest wypisuje

czasem się tak zdaza, ze po jakims czasie tabletki po prostu już do nas nie pasują. poczekaj jeszcze, ale jesli bedzie sie to powtarzac .. trzeba zmienic,

Gość fochinka
dzieki-mam 2 opak w domu to i tak wybieralabym sie do gina a teraz zmienialam prace i inne stresy mialam wiec moze to to chociaz zdarzalo sie ze dostawalam okres jak zostawały 2 tabletki do konca-wtedy gin mowil ze tak moze byc (wg mnie nie powinno ale to w koncu nie ja jestem lekarzem)

czy Twoj lekarz dostaje kase od producenta cilestu? każde krwawienie mocniejsze podczas brania tabletek (o ile to nie jest przerwa 7 dniowa) jest nieprawidlowe i oznacza, że tabletki nie trzymaja cyklu. krwawienie powinno się dostawać podczas przerwy a nie wczesniej.

Gość fochinka
byc moze:/ tak jak zaznaczylam-chodzi do niego kilkanascie moich znajomych(z wygody-bo na jednej wizycie przepisuje tabletki na pol roku) i kazda jedna bez wyjatku zazywa cilest

Gość fochinka
mi sie nie podoba ze przepisuja tabletki tak o bez zadnych badan poziomu hormonow ja mam juz dziecko wiec jest to dla nas wygodna metoda antykoncepcji jednak natenczas dla mnie staje sie meczaca chyba faktycznie czas zmienic lekarza

Gość testuje
zapewne musisz miec wieksza dawke hormonow

Gość upsa
moze microgynon 21 ?

Gość hhhhhhh