Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka90

do wszytskich facetow!

Polecane posty

poniewaz zbieram sie do napisania artykulu potrzebuje Waszej pomocy drodzy Panowie ;) Co wolicie brunetki czy blondynki? Włosy krecone czy proste? hmm I co Wam sie podoba w kobietach? Jakie gesty, przyzwyczajenia? Sposob makijazu, o cos niezwyklego mi chodzi ;)

Gość Ride On
Dla mnie: 1) Blondynka 2)Loczki 3) Niebieskie oczy 4) Delikatny makijaż oczu i ust 5) Ładne perfumy 6) Zgrabna 7)Ładny chód

Gość Ride On
z klasą. Na pewno nie dziwkarsko. Przynajmniej NIE MOJA KOBIETA.

no rozumiem , stylowo . chyba wiem o co wam chodzi, kurcze opinia dwoch facetow to troche malo jak na moj artykul ;P a zapach? ostry? owocowy?slodki? jaki?

Gość ja ja ja ja
kazdy mowi ze "moja kobieta ma sie ubierac stylowo, nie dziwkarsko"... ale jak tylko taka zobacza na ulicy to sie slinia, ze mopem za nimi trzeba jechac... ah co za obluda i hipokryzja :D

Gość kammm
Ja też lubie szatynki:D i też z falowanymi :D zapach jakikolwiek ;)

ale wtedy chodzi tylko o seks , a Oni mowia o kobiecie z ktora by chcieli byc, ktora ma cos reprezentowac. Chcialbyscie miec wykszatacona kobiete? taka pasjonatke? Ktora np duzo czyta, zna j.francuski interesuje sie sztuka? taki przyklad tylko, moze preferujecie cos innego

Gość pokręconaaaaaa
super.....a ja nie lubiłam swoich loczków....może zmienię zdanie

Gość Ride On
Tak, lubie dziewczyny ktore maja jakies zainteresowania, hobby - PASJE.

bujne loki fajna rzecz, moim zdaniem sa bardzo seksowne + czerwone usta i szpilki, nie jakas mini ale spodnica albo sukienka podkreslajaca figure

a podoba Wam sie kiedy Wasza kobieta prowokuje innych facetow? Kiedy oni Wam jej zazdroszcza? tak naprawde jest tylko Wasza i jej prowokacja niczego nie zmieni

Gość Ride On
ja lubie jak sie podoba innym facetom moja kobieta

ja pierdziele... blondynka, loczki, rozmiar buta też już wiecie jaki ma być? i potem trafia się im jakaś pierwsza naiwna, co ich zechce, i ją przerabiają pod swój wymarzony ideał, tu musisz schudnąć, tu musisz nabrać trochę ciała, zmienic kolor włosów, ale wiadomo, że nigdy nie są wystarczająco piękne dla swoich księciuniów :classic_cool: