Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mykk

skóra po odchudzaniu

Polecane posty

Gość mykk

Mam zamiar schudnąć ok. 4 kg w 6 tygodni,czy to za dużo?Boję się,że skóra,szczególnie na twarzy,mi zwiotczeje?jak myślicie?mam już trochę zmarszczek..

Gość sibi
zwiotczeć prędzej może od solarki i gdy mało pijesz,a pozatym jak schudniesz w takim tępie tyle to murowany efekt jojo!

Gość nie mam pojęcia
hmm..serio to aż tak duż-4 kg w 1,5 miesiąca.. to ile powinnam schudnąć waszym zdaniem,by nie narazić skóry na szok?

Gość wiekkkowa
To zalezy rowniez od tego ile masz lat,bo wiadomo po 25 roku zycia skora traci elastycznosc,najbezpieczniej jest chudnac od 0.7 do kiilograma w tygodniu. Pozdrawiam

Gość sibi
poprzedniczka dobrze pisze zależy od twego stanu zdrowia ile masz lat i ile ważysz.a pozatym jak się chce schudnąć naprawde to warto iśc do dietetyka,on opracuje diete która da efekty.moja kumpela dzieki dietetykowi schudła 8 kg.podobno prawidłowe chudniecie to ok kilograma na miesiąc

Gość sibi
no do 2 kg na miesiąc słyszałam o tym w telewizji dietetyk się wypowiadał

Gość gabi.sko
4 kg to przecież sama woda! i zawartość jelit...tak szybko tłuszczu się nie pozbedziesz!

Gość rose...
Życzę wam tłuste pasztety, abyście w koncu podjęły próbę zrobienia z siebie człowieka. Zrzucić zbędne tony tłuszczu, pozbyć się opon z brzucha, tłustych ud i włosów na nogach Doprowadźcie się do stanów używalności przynajmniej do takiego stopnia, żeby swoim wyglądem nie budzić powszechnej odrazy i obrzydzenia Nie życzę wam facetów, bo na to nie macie żadnych szans. Żaden normalny, cywilizowany, mający równo pod sufitem nie połakomi się na takie bazyle jak wy, nie ma nawet co się łudzić i oszukiwać

Gość leki dzis bralas

Gość Dziewczyny uwaga
Pan (i) rose.... najwyraźniej ma ze sobą problemy jakieś. Czyżby brak kogoś, komu można byłoby wyżalić się i pogadać o swoich problemach osobowościwych ? Bo chyba żaden(a) normalny(a), cywilizowany(a), mający równo pod sufitem facet (kobieta)nie połakomi się na takiego bazyla jak on (ona), który w taki sposób wypowiada się na temat innych. Nie ma nawet co się łudzić i oszukiwać !!!